Terug

De populairste seksstandjes voor elk koppel!

De populairste seksstandjes voor elk koppel!

De meest populaire seksstandjes voor ultiem genot met jouw partner

Seks wordt door vele gezien als het belangrijkste onderdeel van een relatie. Dit is ook niet zo gek aangezien twee mensen op een zeer intiem niveau, fysiek met elkaar een connectie krijgen. Mannen laten op verschillende manieren hun liefde voor vrouwen zien. Het kwetsbaar opstellen is een zeer belangrijke vorm van liefde voor een man, aangezien hij zich normaliter groot moeten houden. Zo toont een man ook liefde door de rotklusjes te doen, of hij deelt leuke evenementen met zijn partner. Toch laten mannen het vaakst hun liefde zien op een fysieke manier, wat natuurlijk niet slecht is. Mannen verschillen daarin gewoon heel erg van vrouwen. Zoals eerder genoemd is seks zeer belangrijk voor een relatie, en hierin kunnen verschillende standjes een bijdrage leveren aan een goed seksleven. Het gebruik van verschillende standjes zorgt voor genot bij zowel de vrouw als de man, daarnaast houdt het de seks spannend en nieuw. Zo zijn hieronder de populairste seksstandjes weergeven. Met behulp van deze standjes kunnen partners hun liefde voor elkaar tonen, en intens genieten.

 

Oud en vertrouwd, de missionaris

Dit standje is welbekend, hier ligt de sekspartner op elkaar met hun gezicht naar elkaar toe. Het is een heel intiem seksstandje maar wordt vaak gebruikt, met als gevolg dat mensen het vaak als saai ervaren. Met name singles verkiezen liever andere standjes boven missionaris. Al hoeft dit standje helemaal niet saai te zijn, integendeel het kan juist spannend en ontzettend lekker gemaakt worden. Vrouwen raken gek wanneer zij zien dat hun partner hevig naar hun verlangt. Laat dus ook zien dat je haar wilt verslinden. Dit kan dan ook perfect wanneer jullie op elkaar liggen in ‘the heat of the moment’. Probeer een beetje te spelen met het standje, leg bijvoorbeeld haar benen over jouw schouders en ga op in het moment.

 

Cowgirl en reversed cowgirl

Geef de teugels ook uit handen en laat jouw vrouwelijke sekspartner zich machtig voelen. Vrouwen vinden het heerlijk als jij de baas bent, maar af en toe hunkeren zij ook naar macht. Wees dan ook bereid deze te geven. Bij het sekstandje: ‘cowgirl’ positioneert een vrouw zich zittend op de man. Hier kijkt zij naar haar partner en rijdt in feite op haar man. Bij een ‘reversed cowgirl’ kijkt de vrouw juist weg van de man maar is het concept hetzelfde.

 

Een favoriet voor de mannen, Doggy Style

Op zijn hondjes, dit standje is ontzettend populair. Hier positioneert een vrouw zich op handen en voeten voor de man. Met als gevolg dat de man de volledige macht heeft over een vrouw. Sommige vrouwen vinden het ook heerlijk wanneer mannen aan hun haren trekken (op een speelse manier). Ook zijn er vrouwen die genieten van klappen op de billen met een vlakke hand, kortom een beetje ruig wordt gewaardeerd. Bespreek dit echter wel met jouw partner, of ze dit daadwerkelijk lekker vindt.

 

Spooning naar een nieuw level brengen

Vrouwen zijn vaak fan van ‘spoonen’, omdat dit heel intiem is en zij zich veilig voelen binnen jouw armen. Nu zijn er ook veel koppels die seks hebben in de lepeltje-lepeltje positie. Zo zien mensen dit vaak als een ontspannen standje. Zo hoeven de koppels zelf weinig inspanning te leveren. Het duo ligt beiden op de zij, en de man penetreert haar van achteren. Een perfect standje voor die zware zondagochtenden. Geniet zolang als je het volhoudt, en natuurlijk kan een man altijd langer doorgaan met behulp van erectiepillen.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Erectiepillen.nl 8.8 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh