Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.2 tm-wwk
De penispomp: hoe werkt het?

De penispomp: hoe werkt het?

0 reactie minuten lezen

De penispomp is een handig hulpmiddel voor mannen die moeite hebben met het krijgen van een goede en harde erectie die ook lang genoeg standhoudt. Dit is vaak erg frustrerend. Als je zin hebt om te vrijen en je lijf werkt niet mee dan geeft dat frustratie en teleurstelling. Je wilt niet alleen zelf genieten maar ook je partner laten genieten. En dat lukt niet als je geen goede erectie kan krijgen. De penispomp gebruiken kan dit probleem oplossen.

Wat doet een penispomp?

Een penispomp is een hulpmiddel dat in feite heel simpel werkt. Een erectiepomp veroorzaakt een vacuüm waardoor er automatisch bloed naar de penis wordt gestuwd. Dit bloed kan door het vacuüm moeilijker weer terugstromen. Daardoor krijgt de man kunstmatig een erectie. Een penispomp kan in veel situaties uitkomst bieden. Soms is een erectieprobleem tijdelijk en kun je de pomp voor korte tijd gebruiken. Maar het kan ook zo zijn dat je er permanent op aangewezen bent. Het is zeker geen brevet van onvermogen als je een erectiepomp gebruikt.

Wanneer een penispomp gebruiken?

Meestal wordt een penispomp gebruikt als een man langdurig problemen heeft met het krijgen van een goede erectie. Dit kan te maken hebben met een lichamelijke oorzaak, maar de reden kan ook psychisch zijn. Het verwijderen van de prostaat dan wel de behandeling van prostaatkanker leidt vaak tot erectieproblemen. Natuurlijk ben je als man blij als prostaatkanker op tijd wordt ontdekt. Maar het kan leiden tot problemen met het krijgen van een goede erectie. Erectiepompen worden ook vaak gebruikt door mannen met een vergrote prostaat. Op latere leeftijd kan het krijgen van een goede erectie om die reden een probleem geven. De prostaat blijft namelijk het hele leven lang groeien. Hoe ouder je wordt, hoe groter dus de kans is dat je problemen krijgt met de erectie.

Hoe gebruik je een penispomp?

Het gebruik van een penispomp is in principe erg eenvoudig. Een penispomp heeft een mechanisme voor het vacuüm zuigen. Bij een handmatige erectiepomp doe je dit met een blaasbalgje. Je kunt zelf het tempo bepalen. Er zijn ook elektrische penispompen. Bij deze modellen hoef je alleen maar op een knopje te drukken. Let bij het gebruik op dat je niet te lang blijft pompen. Het gebruik van de pomp mag geen pijn doen. Als je de penis te veel ‘opblaast’ kan dit bloeduitstortingen veroorzaken en zelfs schade aan het weefsel geven. Gebruik de pomp dus altijd voorzichtig.

Werkt een penispomp echt?

Of een penispomp echt werkt verschilt van persoon tot persoon. Ook moet je er rekening mee houden dat je penis moet wennen aan het gebruik. Het resultaat zal om die reden de eerste keren misschien nog niet helemaal optimaal zijn. Het model erectiepomp kan soms wel verschil maken. Maar de vraag ‘wat is de beste penispomp?  Is ook niet eenduidig te beantwoorden. De ene man wil graag een elektrische penispomp, de ander vindt een handmatige pomp prettiger. Je moet ook een beetje handig worden in het gebruik van de pomp. Als je eenmaal goed weet hoe je ermee om moet gaan kan een penispomp zeker een handig hulpmiddel zijn.

Verschillende soorten erectiepompen

Als je het aanbod aan penispompen bekijkt dan ontdek je al snel dat er veel keus is. Je kunt kiezen voor een

  • Automatische penispomp
  • Handmatige penispomp
  • Hydro penispomp
  • Elektrische penispomp

Waar je voor kiest is uiteraard een puur persoonlijke keuze. Als je er niet uit komt dan kun je altijd advies vragen aan de klantenservice van Erectiepillen.nl. Lees altijd de handleiding voordat je een penispomp gebruikt. Zeker bij de elektrische modellen moet je voorzichtig zijn dat het ‘oppompen’ van de penis niet te snel gaat. De huls is vrijwel altijd doorzichtig zo kun je de kleur van de huid goed in de gaten houden en op tijd stoppen met pompen. Zo bereik je het meest optimale resultaat. Als je het proces volledig zelf in de hand wilt hebben is een handmatige luchtpomp de beste optie. Ook de prijs kan uiteraard een rol spelen bij je uiteindelijke keuze.

Waar koop je een penispomp?

Wil je een penispomp bestellen? Dat kan heel gemakkelijk online. Bij Erectiepillen.nl kun je kiezen uit verschillende modellen penispompen. Je kunt bovendien in de webshop de erectiepompen eenvoudig met elkaar vergelijken aan de hand van de productomschrijving. Je bestelling wordt altijd direct verstuurd en heb je dus binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Je penispomp wordt altijd in een neutrale verpakking verstuurd zonder vermelding van Erectiepillen.nl op de verpakking. Op die manier kun je discreet bestellen en is je privacy optimaal gewaarborgd. Voor vragen over het assortiment erectiepompen kun je contact opnemen met de klantenservice.