Nieuws

Vaginale droogheid veel voorkomend en vervelend probleem

  • Geplaatst op
  • 0

Veel vaker wordt er gesproken over erectiestoornissen bij de man, dan over seksuele aandoeningen bij de vrouw. Gek eigenlijk want het probleem is net zo vervelend! Bijna iedere vrouw krijgt wel eens te maken met klachten op seksueel gebied, pijn bij het vrijen staat daarbij met stip op nummer 1. Soms gaan de klachten, afhankelijk van de oorzaak, vanzelf wel weer over, maar soms ook niet…

Natuurlijke erectiepillen vs. Viagra en Kamagra

  • Geplaatst op
  • 1

(Let op, wij verkopen Camagra géén Kamagra)
In de zoektocht naar het oplossen van erectieproblemen, is tussen de bomen het bos niet meer te zien in het aanbod potentie verhogende middelen. Wat is er precies aan aanbod en hoe kunnen natuurlijke erectiepillen jou beter helpen bij impotentie?

Wat kunt u zelf doen bij erectieproblemen?

  • Geplaatst op
  • 0

Naast het stimuleren van een erectie door middel van het slikken van erectiepillen, zijn er nog een paar tips die u kunnen helpen bij het krijgen en / of langer behouden van een erectie.

Wij hebben er een paar op een rijtje gezet!

Taboe op erectiepillen doorbreken

Het wordt steeds gebruikelijker over seks te praten. Niet alleen met vriend(inn)en, maar ook op tv komt dit onderwerp steeds meer aan de orde. Beter gezegd: seks is niet meer weg te denken van tv. Programma’s zoals Adam en Eva – waar de deelnemers naakt rondlopen – en Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan – met kandidaten die op zoek zijn naar een partner waarmee ze seks kunnen hebben. Ondanks deze ontwikkelen lijkt er op erectiepillen nog altijd een taboe te heersen.

Gek, want in 2014 werden er in openbare apotheken aan maar liefst 120.000 mannen potentiepillen verstrekt. En daarnaast zijn er natuurlijk nog webshops – zoals die van ons – waar een flink aantal mensen pillen bestellen. Waarom heerst er een taboe op een (natuurlijk) medicijn dat zoveel mannen gebruiken?

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media