Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
WebwinkelKeurBlog
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Erectieproblemen

Erectieproblemen (impotentie) is een onderwerp waar velen mensen het nog lastig vinden om over te praten. Je schaamt je er wellicht voor en voelt onzekerheid terwijl het vaker voorkomt dan je in eerste instantie denkt. Als man wil je presteren in bed, maar soms is dat even niet aan de orde. Dit kan tijdelijk zijn of wellicht eenmalig, maar het kan ook aanhouden waardoor het uiteindelijk een probleem kan vormen in je seksleven. Wat zijn de symptomen en oorzaken van een erectieprobleem? En wat kun je er tegen doen?

Erectieproblemen Erectiepillen.nl

Wat is impotentie?

Impotentie is een andere bewoording voor een erectieprobleem. Er wordt gesproken van impotentie wanneer pogingen tot geslachtsgemeenschap mislukken omdat je geen erectie kunt krijgen of behouden. Juist op het moment dat het moet gebeuren, gebeurt er niets. Dit is vervelend voor jezelf en kan ook vaak een schuld gevoel opwekken naar je partner. Het onbezorgde gevoel van vrijen en genieten met je partner kan hierdoor verminderen. Erectieproblemen komen zowel bij jong volwassenen als bij oudere mannen voor. De oorzaken voor erectieproblemen kunnen bij elke man en iedere leeftijd weer verschillen. Echter komen erectieproblemen boven de 50 jaar over het algemeen vaker voor.

Erectieprobleem symptomen

Wanneer kan er gesproken worden van een erectieprobleem en wat zijn de symptomen? Bij een erectieprobleem merkt de man dat de erectie vaak niet volledig is. Denk bijvoorbeeld aan een penis die niet volledig stijf is, maar soms half of alleen enige zwelling toont. De duur van de erectie is vaak korter dan gewenst is om seks te hebben met je partner.

Erectieproblemen oorzaak

Een erectieprobleem kan meerdere oorzaken hebben, dit verschilt per man en leeftijd. Er kan bijvoorbeeld onderscheid gemaakt worden tussen erectiestoornissen die zich op latere leeftijd voordoen en erectieproblemen die er altijd al waren. Daarnaast kan het krijgen van een erectie ook afhankelijk zijn van de situatie: in de ene situatie lukt het wel en in de andere niet. De oplossing of behandeling van erectieproblemen hangt samen met de aard en de oorzaak. De meest voorkomende oorzaken hebben wij uitgelicht:

Lichamelijke oorzaken

Lichamelijk gezien ontstaat een erectie bij seksuele opwinding en stroomt er meer bloed via de slagaders naar de penis. Hierbij wordt er ook tijdelijk door de aderen geen bloed afgevoerd. Doordat er meer bloed stroomt naar de penis dan wordt afgevoerd wordt hij stijf. Wanneer er iets niet in orde is met de bloedvaten kunnen erectieproblemen het gevolg zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door een operatie waarbij bepaalde zenuwen beschadigd zijn, maar ook ziekten en de daarbij horende medicijnen kunnen invloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan suikerziekte, diabetes, hart- en vaatziekte, hoge bloeddruk, ziekten van de nieren, geslachtsorganen of urinewegen. Verder kunnen roken, drugs en overmatig alcoholgebruik een negatieve invloed hebben op de erectie. Voor alle lichamelijke factoren is het mogelijk dat dit een erectieprobleem kan veroorzaken.

Psychische oorzaken

Het ontstaan van een erectie hangt naast de lichamelijke factoren ook af van de psychische factoren. Denk aan het zorgen maken over de lichamelijke veranderingen bij ouder worden, sommige mannen vinden dit moeilijk te accepteren. Vooral wanneer mannen de 50 jaar passeren komen veranderingen steeds meer aan de orde. De negatieve gevoelens kunnen vervolgens invloed hebben op de erectie, want naarmate je ouder wordt verandert vaak het erectiepatroon. Het kan langer duren voordat de penis stijf wordt, hij is minder hard en blijft bijvoorbeeld ook minder lang stijf. Verder kan de behoefte aan seks minderen wat het gevoel van opwinding en het orgasme minder intens maakt. Dit zijn veranderingen die kunnen horen bij het ouder worden.

Naast ouder worden kan ook faalangst een psychische factor zijn voor het veroorzaken van een erectieprobleem. Als je bang bent dat het vrijen niet lukt is de kans groter dat er geen erectie tot stand komt of verdwijnt. Ook onzekerheid over je lichaam of ontevredenheid over je relatie kan een erectie in de weg staan.

Wat te doen bij erectieproblemen?

Voordat je iets kunt doen tegen een erectieprobleem is het belangrijk om de oorzaak vast te stellen. Bespreek je klachten met de huisarts of specialist voor een gerichte behandeling van het probleem. Helaas bestaat er vaak niet één oplossing om direct van je probleem af te komen, want bij iedereen kan de oorzaak anders zijn en soms vergt het proces een langere tijd. Toch zijn er een aantal tips die kunnen helpen bij het krijgen van een betere erectie.

Praat met je partner

Welke oorzaak je erectieprobleem ook heeft, het is altijd goed om dit bespreekbaar te maken met je partner. Je partner kan namelijk behoefte hebben aan seksuele gemeenschap die jij momenteel niet kunt geven. Door het bespreekbaar te maken kunnen jullie elkaar beter begrijpen en wellicht steunen in het proces. Samen staan jullie sterker in het vinden van de juiste oplossing.

Een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl kan een positieve bijdrage leveren aan het stimuleren van je opwinding. Eet gezond en sport regelmatig. Dit kan er namelijk voor zorgen dat stress- en vermoeidheidsklachten verminderen. Daarnaast kan het ook een goede bijdragen leveren aan een positiever zelfbeeld. Ook het minderen van roken, drugs en alcoholgebruik kan bijdragen aan een een gezondere levensstijl.

Het gebruik van hulpmiddelen

Er zijn verschillende hulpmiddelen die je kunt gebruiken om een erectie te stimuleren. Je hebt bijvoorbeeld stimulerende glijmiddelen die zorgen voor bepaalde tintelingen waardoor je gemakkelijker een erectie kan krijgen. Daarnaast zijn er ook erectiepillen op natuurlijke basis die bij opwinding de erectie bevorderen of kunnen versterken. Bekende erectiepillen zijn onder andere Libido Forte, King Active en Camagra. Verder kun je denken aan een masturbator, cockring of penispomp om de erectie te stimuleren of langer vast te houden.

Erectiepillen kopen bij erectiepillen.nl

Bij erectiepillen.nl vindt je alleen natuurlijke erectie en potentieverhogende pillen. Er is een uitgebreid assortiment voor mannen, maar ook voor vrouwen bieden wij verschillende stimulerende producten. Eenvoudig online te bestellen in Nederland en België.

Zelf regelen

Volg je bestelling, spaar punten en bekijk facturen

Informatie

Bel ons

ma t/m vr 10:00 - 17:00

+31(0)85-0603763

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

E-mail ons
Review LogoWij scoren een op WebwinkelKeur

Erectiepillen.nl

Nieuwstraat 5-A8
3743 BK
Baarn - Nederland

861 289 286 B01
78170095
NL16RABO0135715571

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking