Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
Keurmerk.infoNieuws
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Erectieproblemen komen vaker voor dan gedacht

Erectieproblemen komen vaker voor dan men in eerste instantie denkt. Dit komt voornamelijk omdat niemand er echt openlijk over durft te spreken. U schaamt zich ervoor en wellicht voelt u zich hierdoor onzeker, terwijl dit helemaal niet nodig hoeft te zijn, u bent namelijk niet de enige. Zorg ervoor dat u goed geïnformeerd bent en dat u weet waar u aan toe bent. Erectiepillen.nl kan u hierin een stukje op weg helpen door het geven van antwoorden op veel voorkomende vragen.

Wat is een erectieprobleem of erectiestoornis?
Elke man heeft wel eens problemen gehad met het krijgen van een erectie. Juist op het moment dat het moet gebeuren, gebeurt er niets. Vervelend! Maar dit betekent niet gelijk een erectieprobleem of stoornis. In het algemeen spreekt men pas van een erectieprobleem wanneer de erectie herhaaldelijk niet lukt. Erectieproblemen komen zowel bij jongere mannen als bij oudere mannen voor en de oorzaken zijn dan ook voor elke man en voor elke leeftijd weer anders.

Oorzaken

Aangezien er verschillende oorzaken van een erectieprobleem zijn worden hieronder de belangrijkste toegelicht:

Leeftijd

In het algemeen heerst er een gedachte dat erectieproblemen alleen voorkomen bij oudere mannen (mannen boven de vijftig jaar). Dit is niet het geval. De kans op een erectiestoornis stijgt geleidelijk mee met de leeftijd, maar dit betekent niet dat iedere oudere man hiermee te maken krijgt. Bij oudere mannen is het wel het geval dat er extra stimulatie nodig is om opgewonden te worden. De testosteronspiegel neemt namelijk af wanneer men ouder wordt. De erectie kan dan ook tijdens het vrijen vaker verslappen en weer stijf worden. Een andere gevolg van een hogere leeftijd is dat men wellicht meer medicatie slikt. Medicatie kan een remmende werking hebben bij het krijgen van een erectie.

Medicatie

Medicijnen hebben vaak bijwerkingen. Deze bijwerkingen kunnen nadelig zijn voor het krijgen van een erectie.

Stress

Een veelvoorkomend probleem bij zowel jongeren als ouderen zijn erectieproblemen door stress en vermoeidheid. Ook psychische klachten kunnen tegenwerken bij het vrijen. Denk bijvoorbeeld aan relatieproblemen, een negatief zelfbeeld of faalangst. Door een erectiestoornis kunnen deze problemen worden vergroot. Wanneer deze klachten worden aangepakt en iemand zit beter in zijn vel, dan zullen deze problemen al een stuk minder worden.

Diabetes

Een veelvoorkomende klacht bij mensen met diabetes zijn erectieproblemen. Gemiddeld krijgt ongeveer 50% van de mannen met diabetes te maken met erectieproblemen. Dit komt doordat de doorbloeding van de kleine bloedvaten is verminderd. Daarnaast heb je te maken met wisselingen in bloedglucosewaarden en aantasting van de zenuwen. Al deze aantastingen werken negatief bij het verkrijgen van een erectie.

Alcohol en drugs

Ook alcohol en drugs kunnen een oorzaak zijn van een erectiestoornis. Dit geldt voornamelijk bij alcoholverslaving en drugsverslaving.

Wat kunt u doen tegen erectieproblemen?

Er bestaat (helaas) niet één oplossing om direct van dit probleem af te komen. Voor iedereen is de oorzaak anders en soms vergt het proces een langere tijd. Toch zijn er een aantal belangrijke tips die kunnen helpen bij het verkrijgen van een betere erectie:

  • Praat met uw partner

Welke oorzaak het ook heeft, het is altijd goed om een erectieprobleem te bespreken met uw partner. Uw partner heeft misschien wel behoefte aan seks en u kunt dat niet geven. Door er goed met elkaar over te praten kunnen jullie elkaar in ieder geval beter begrijpen en staan jullie samen sterker in het vinden van de juiste oplossing.

  • Gezonde leefstijl

Eet gezond en sport regelmatig. Een gezonde levensstijl werkt niet alleen gunstig voor uw opwinding, maar werkt ook positief voor stress- en vermoeidheidklachten.

  • Gebruik een erectiepil

Een erectiepil kan ook een keuze zijn om bij opwinding de erectie te bevorderen of te versterken. Er zijn verschillende soorten erectiepillen beschikbaar. Er zijn verschillende erectiepillen op de markt (Libido Forte), voor een overzicht kunt u kijken in ons assortiment aan natuurlijke erectiepillen.

 

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, spaar punten en bekijk facturen

Klantenservice

Bel ons

ma t/m vr 10:00 - 17:00

+31(0)85-0603763

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

E-mail ons

Social media

7,6Review LogoWij scoren een 7,6 op Kiyoh

Erectiepillen.nl

Nieuwstraat 5-A8
3743 BK
Baarn - Nederland

861 289 286 B01
78170095
NL16RABO135715571

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking