Betaalmethoden

U kunt op dit moment via de volgende manieren betalen:

 

Erectiepillen kopen en betalen met iDEAL

 

Wilt u erectiepillen bestellen dan kunt u bij ons eenvoudig betalen met iDEAL. Deze online betaalmethode wordt door alle Nederlandse banken ondersteund en is veilig en snel. U betaalt via een link naar uw eigen bank. De betaalomgeving ziet er dus voor u vertrouwd uit. Bovendien wordt er op uw betalingsoverzicht een neutrale vermelding gemaakt. Mocht iemand uw transacties inzien dan is dus niet te achterhalen dat u online erectiepillen heeft gekocht.

Snelle levering bij betaling met iDEAL

Als u erectiepillen wilt bestellen is het verstandig om te kiezen voor de betalingsmethode iDEAL. Hiermee staat het te betalen bedrag namelijk vrijwel direct op onze rekening. Uw bestelling kan dan meteen worden uitgeleverd en heeft u daardoor vaak al de volgende werkdag in huis. Het maakt niet uit voor welk bedrag u bestelt, iDEAL betalingen kunnen zelfs al vanaf 1 cent. Bovendien zijn er voor u geen extra kosten aan verbonden. Wilt u erectiepillen bestellen en wilt u ze snel in huis hebben dan is een betaling met iDEAL de aanbevolen betalingsmethode.

Anoniem erectiepillen bestellen

Wilt u erectiepillen bestellen maar wilt u dit liever niet algemeen bekend maken? Dan gaat u vast liever niet naar een apotheek of drogist in uw woonplaats. Online bestellen is dan de beste optie. Ook als u met iDEAL betaalt is uw aankoop anoniem, omdat uw betaling niet met onze bedrijfsnaam wordt vermeld. Ook in de omschrijving van de bestelling wordt het woord erectiepillen niet genoemd. Uw privacy is daarmee optimaal gewaarborgd. iDEAL is online de meest gebruikte methode om een bestelling te betalen.

Waar moet u op letten als u met iDEAL betaalt?

Nadat u op de bestel knop heeft geklikt wordt u doorgeschakeld naar de betaalomgeving van uw bank. Controleer altijd of u daadwerkelijk op de goede pagina zit. Deze begint met https:// en er staat een slotje in de adresbalk van uw browser. Verricht uw betaling alleen als u deze kenmerken heeft gecontroleerd. Dan weet u zeker dat het geld op de juiste rekening terechtkomt en dat u uw bestelling binnen 1 tot enkele  dagen kunt verwachten.

Erectiepillen kopen met IDeal

Bancontact / Mister Cash

 

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Erectiepillen kopen via Bancontact

PayPal

 

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres [email protected] om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Erectiepillen betalen met paypal

Creditcard (Mastercard, Visa, Maestro)

 

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Worldline. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Worldline waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Erectiepillen kopen met Creditcard

Bank overschrijving

 

U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving. Onze bankgegevens:

NB Producten, NL16RABO0135715571, RABONL2U, graag o.v.v. ordernummer

Erectiepillen betalen via Bankoverschrijving

Sofort banking

 

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. U komt op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld is. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat wij eenvoudig betalingen kunt accepteren uit veel Europese landen

Erectiepillen betalen met Sofort Banking

Billink Achteraf betalen

 

Bestel nu online, betaal achteraf. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wil betalen met 'Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wil houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht. Wij rekenen geen extra kosten voor deze betaalmethode

Let op!

Wanneer u "Billink Achteraf Betalen" als betaalmethode wil kiezen ontvangt u van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. U kunt uw betaling verrichtten aan de hand van deze e-mail. Het orderbedrag dient dan niet op ons eigen rekeningnummer overgemaakt te worden.

Erectiepillen bestellen en achteraf betalen