Ervaringen

Erectiepillen.nl is al meer dan een decennia actief in de verkoop van diverse soorten erectiepillen en libido verhogende producten. In de afgelopen jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten, zo goed dat ze keer op keer bestellen! Om al die ervaringen met jullie te delen hebben wij een onafhankelijk bureau ingeschakeld dat ervaringen en beoordelingen van klanten verzameld; WebwinkelKeur. Na een bestelling wordt u automatisch uitgenodigd om uw review of uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen het als u uw ervaring deelt, maar uiteraard bent u niks verplicht. U kunt zich altijd afmelden voor beoordelingsverzoeken middels de knop "Afmelden"onderaan de email van WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor duizenden webwinkels (product) beoordelingen verzameld.

Erectiepillen.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 03-01-2023 is Erectiepillen.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Erectiepillen.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Erectiepillen.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Erectiepillen.nl te kopen.

Keurmerk webwinkel

Mochten er vragen zijn omtrent de reviews neemt u dan contact op via onze contact pagina.