Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Libido verhogen vrouw

Libido verhogen vrouw

0 reactie minuten lezen

Bij libido denken we vaak in eerste instantie aan potente mannen die in staat zijn hun vrouw optimaal te verwennen. Maar natuurlijk heeft ook een vrouw een libido. En net als bij mannen kan de zin in seks onderhevig zijn aan schommelingen. Dat is op zich niet vreemd. Het zou juist vreemd zijn als je elke dag zin hebt in seks of als je alle dagen meerdere keren per dag zin hebt in seks. Vooral dat laatste zou aanleiding moeten zijn om eens met een therapeut te gaan praten. Maar als je wel graag wilt vrijen maar je kunt er niet genoeg van genieten, dan is het natuurlijk wel belangrijk om hier wat aan te doen.

Wat is libido vrouw?

Libido is het Latijnse woord voor begeerte. Het woord libido wordt in de seksuologie gebruikt om aan de behoefte aan seksualiteit van iemand aan te duiden. Wanneer iemand een verlaagd libido heeft wordt dit in vaktermen anafrodisie genoemd. Iemand met een sterk verhoogd libido wordt aangeduid als een persoon met hyperseksualiteit. Beiden kunnen een probleem vormen, maar dat hoeft niet. Er zijn mensen die een laag libido hebben of zelfs helemaal geen behoefte hebben aan seks (aseksualiteit) en daar prima mee kunnen leven. Iemand met een sterk verhoogd libido die voldoende aan zijn trekken komt zal daar ook weinig problemen mee hebben.

Wat is een normaal libido voor een vrouw?

De vraag wat een ‘normaal’ libido is, is niet zomaar te beantwoorden. Wat de één normaal vindt, vindt de ander laag of hoog. Er worden wel eens onderzoeken gedaan en daar komen dan vreemde getallen uit als ‘de Nederlander heeft gemiddeld 2,3 keer per week seks’. Daar kun je natuurlijk weinig mee. Want misschien hebben jij en je partner wel 5 keer per week seks en vinden jullie dat heel normaal. Maar het kan ook dat jullie maar eens in de 3 weken vrijen en dat dat voor jullie allebei helemaal prima is.

Wat is de oorzaak van een laag libido bij de vrouw?

Vrouwen kunnen om verschillende redenen een laag libido hebben. Het kan te maken hebben met hormoonschommelingen. Tijdens de vruchtbare jaren is het libido vaak hoger tijdens de vruchtbare dagen van de maand. Dit is logisch als je bedenkt dat de mens primair op aarde is om zich voort te planten. Tijdens een zwangerschap en kort na een bevalling is het libido doorgaans laag. Ook dit heeft uiteraard in de bron een logische verklaring: de noodzaak tot voortplanten ontbreekt. Als een vrouw ouder wordt en in de overgang komt daalt het libido vaak ook. Hormonen zijn minder actief waardoor de behoefte aan seks vaak minder wordt. Daarnaast zijn er nog medische oorzaken voor een laag libido bij de vrouw. Of je het libido bij de vrouw wilt verhogen is natuurlijk sterk afhankelijk van de vraag of je het als een probleem ervaart.

Wat merk je van een laag libido?

Een laag libido kan zich op verschillende manieren uiten. Het kan zijn dat je simpelweg geen zin hebt in seks. Ook als je partner aangeeft te willen vrijen raak je niet opgewonden. Geen libido bij een vrouw leidt bijvoorbeeld tot onvoldoende vochtig worden tijdens het vrijen. Dit kan dan weer leiden tot pijn bij het vrijen waardoor de lust tot seks nog minder wordt. Het kan ook dat een vrouw moeilijk een hoogtepunt bereikt of dat dit helemaal niet lukt. Sommige vrouwen faken een orgasme om hun partner het idee te geven dat ze genieten. Dit is voor je partner misschien wel prettig, maar voor jezelf natuurlijk niet echt.

Wat kun je doen om het libido van de vrouw te verhogen?

Het libido verhogen voor vrouwen kan op verschillende manieren. Je kunt verschillende lustopwekkers gebruiken die het libido van de vrouw verhogen. Een libido verhogende pil kan een goed hulpmiddel zijn. Het gaat hierbij altijd om voedingssupplementen. Middelen die het libido voor vrouwen verhogen vallen niet onder de categorie medicijnen en mogen dus vrij verkocht worden Je hebt er geen recept van de huisarts voor nodig. Ideaal als je je verminderd libido als vrouw liever niet bespreekt met je dokter.

Libido verhogende pil

De ingrediënten van een middel dat het libido van de vrouw verhoogt werken op verschillende manieren. Ingrediënten als Maca wortel hebben invloed op het centrale zenuwstelsel en stimuleren onder andere de hormoonhuishouding en de bloedsomloop. Zin zorgt voor een betere aanmaak van het mannelijk hormoon testosteron. Ook vrouwen hebben dit hormoon, zij het uiteraard in een veel lagere hoeveelheid dan bij mannen. Testosteron zorgt voor spieropbouw, maar ook voor het kunnen beleven van een intens orgasme.

Kun je een libido verhogend supplement voor vrouwen veilig gebruiken?

Een libido verhogende pil of capsule kun je doorgaans veilig gebruiken. Er zitten alleen ingrediënten in zoals extracten van bepaalde planten. Daarnaast bevatten ze mineralen als zink en selenium en vitamine C, B2, B3 en B6. Deze komen ook in gezonde voeding voor en zijn dus per definitie ongevaarlijk. Wel is het belangrijk om de voorgeschreven dosering van lustopwekkers voor de vrouw niet te overschrijden. Lees dus altijd zorgvuldig de bijsluiter voordat je een middel gaat gebruiken om het libido te verhogen bij de vrouw.

Hoe kan ik veilig mijn libido verhogen?

Als je vindt dat je libido moet verhogen dan kun je daarvoor één van de voedingssupplementen van Erectiepillen.nl gebruiken. De samenstelling en werking staat vermeld bij het desbetreffende product. Het is aan te raden om te starten met één product dat is bedoeld om het libido van de vrouw te stimuleren. Probeer dit eerst een aantal weken en geef het middel de kans om zich te bewijzen. De meeste natuurlijke middelen werken niet direct na inname. Stap niet te snel over op iets anders, want dat kan tot gevolg hebben dat je lichaam geen reactie geeft en het gewenste effect uitblijft. Gebruik alleen libido verhogende middelen voor vrouwen als je dat zelf wilt. Het argument van je partner ‘mijn vrouw heeft een laag libido en daar moet ze wat aan doen’ mag nooit het belangrijkste argument zijn. Jij moet het zelf prettig vinden als je vaker zin hebt om te vrijen. Als je daar behoefte aan hebt dan zijn er genoeg natuurlijke voedingssupplementen die je veilig kunt proberen.