Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
WebwinkelKeurBlog
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Door NB Producten, 27 januari 2023

Lustopwekkende voeding

Bij lustopwekkende voeding vraag je je misschien af wat je je daar nu bij voor moet stellen. Krijg je zin in seks als je bloemkool, volkorenbrood of bananen eet? Nee zo werkt het niet. Er zijn wel voedingsmiddelen die als lustopwekkend te boek staan, maar die bieden slechts een deel van de oplossing. Onder lustopwekkende voeding worden voedingssupplementen verstaan. Dit zijn pillen of capsules die extracten van planten, vitaminen en mineralen bevatten. Het zijn dus geen medicijnen en je mag ze gewoon vrij kopen. Een recept van een dokter is niet nodig. Ook zijn er over het algemeen geen bijwerkingen. Als je vindt dat je libido wel een boost kan gebruiken dan kun je deze supplementen veilig proberen om te zien of je daarmee meer zin in seks krijgt.

Wat is lustopwekkende voeding?

Als we het hebben over lustopwekkende voeding dan maken we onderscheid tussen libido verhogende middelen voor vrouwen, die erop gericht zijn om gemakkelijker opgewonden te raken en een orgasme te bereiken, en libido verhogende middelen voor mannen, die meestal zijn bedoeld om de erectie positief te beïnvloeden. Libido verhogers voor zowel mannen als vrouwen kun je kopen in de vorm van pillen of capsules. Sommige middelen worden verkocht als liquid die je kunt drinken zonder toevoeging van water. Voor capsules en pillen geldt dat het beste resultaat wordt behaald als je ze in zijn geheel doorslikt. Gebruik de middelen altijd op een niet te volle maag, dat geeft het beste resultaat.

Zijn er risico’s verbonden aan lustopwekkende voeding?

Als je gezond bent dan kun je lustopwekkende voedingsmiddelen zonder problemen gebruiken. Als je medicatie gebruikt, bijvoorbeeld voor hartproblemen of voor verhoogde bloeddruk, dan is het verstandig om met je huisarts of specialist te overleggen. Bijwerkingen komen gelukkig bijna nooit voor. Mocht je toch klachten krijgen die mogelijk verband houden met het gebruik van een lustopwekkend voedingssupplement, staak dan het gebruik en overleg zo nodig met je arts. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je resultaat merkt. Houd je altijd aan de voorgeschreven dosering. Meer slikken dan is aanbevolen heeft doorgaans een averechts effect.

Hoe werkt lustopwekkende voeding?

Lustopwekkende voeding beïnvloedt de hormoonhuishouding. Als de hormoonproductie wordt verhoogd dan heeft dat doorgaans een positief effect. Je libido verhogen door voeding is volkomen veilig, je hoeft niet bang te zijn dat je hormoonhuishouding op hol slaat met allerlei ongewenste effecten. Het libido verhogen bij de man door voeding kan door het gebruik van de juiste voedingssupplementen. Die bevatten extracten van planten die al eeuwenlang hebben bewezen dat ze een bijdrage leveren aan een beter libido. Daarnaast zijn er voedingsmiddelen die je gewoon bij de supermarkt koopt en die bij sommigen een positief effect hebben op de lust om te vrijen.

Welke lustopwekkende voedingsmiddelen zijn er?

Als je liever geen pillen of capsules slikt om je libido wat op te vijzelen dan zijn er ook voedingsmiddelen die erom bekend staan dat ze lustopwekkend zijn. Deze lustopwekkende voedingsmiddelen bevatten stoffen die een positieve invloed hebben op de hormoonhuishouding. Ze dragen vaak ook bij aan het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen. Ook hierdoor kun je meer en langer van seks genieten. Lustopwekkende voeding en drank moet je natuurlijk wel met mate gebruiken. Doseer de hoeveelheden want een ‘overkill’ zal zeker geen beter resultaat opleveren. Hieronder lichten we een aantal voedingsmiddelen toe die je kunt proberen om je libido een boost te geven.

Oesters

Oesters staan er al sinds mensenheugenis om bekend dat ze lustopwekkend zijn. Het is daarnaast natuurlijk ook een delicatesse. Oesters eet je niet elke dag omdat ze niet tot de goedkoopste levensmiddelen behoren. Ze worden doorgaans geserveerd in de betere restaurants. Let wel op: Er zijn mensen die er beslist niet tegen kunnen en er erg ziek van worden. Risico van het proberen.

Eieren

Van eieren wordt beweerd dat ze kunnen bijdragen aan een beter libido. Feit is dat eieren zeker gezond zijn. Ze zijn – logisch – rijk aan eiwitten en die hebben een gunstige invloed op je hormoonhuishouding. Bijkomend voordeel van eieren is dat je er niet per se dik van wordt en dat je op heel veel verschillende manieren kunt eten. Gekookt, gebakken of gepocheerd. Je kunt ze bovendien combineren met tal van groenten en kruiden.

Chocolade

Chocolade bevat de stof fenylethylalanine. Deze stof zet je hersenen aan tot het aanmaken van endorfine. Dat wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd.  Endorfine komt ook in verhoogde concentratie vrij bij seksuele opwinding en het beleven van een orgasme. Het is natuurlijk wel verstandig om het eten van chocola een beetje te matigen, anders leidt het in de meeste gevallen tot een te hoog BMI en dan heb je weer een ander probleem.

Honing

Honing, en dan het liefst die door bijen wordt gemaakt en niet de kunstmatige, staat ook bekend als lustopwekkende voeding. Honing bevat stoffen die de bloedsomloop in je lichaam stimuleren. Dat is gunstig voor de doorbloeding van de erogene zones bij zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hebben bepaalde stoffen in honing een gunstige invloed op de aanmaak van oestrogeen bij de vrouw en testosteron bij de man. Om deze reden wordt honing al eeuwenlang als lustopwekkende voeding gepromoot.

Vis

De bekende Amerikaanse universiteit Harvard voerde een onderzoek uit naar de relatie tussen vis en de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen. Hieruit kwam naar voren dat regelmatig, dat wil zeggen minstens twee keer per week, vis eten ertoe leidt dat stellen vaker seks hebben. Maar dat was nog niet alles. Het ging in het onderzoek ook over vruchtbaarheid. Negen van de tien stellen die regelmatig vis op het menu zetten waren binnen een jaar zwanger.

Lustopwekkende supplementen kopen bij Erectiepillen.nl

Wil je lustopwekkende voedingsmiddelen kopen? Dan ben je bij Erectiepillen.nl aan het juiste adres. Bekijk onze Top 10 van populairste lustopwekkende voedingsmiddelen voor mannen en vrouwen. Wil je je seksleven een boost geven dan kun je deze middelen veilig gebruiken. Lees wel altijd de bijsluiter en houd je aan de voorgeschreven dosering. In de webshop vind je een ruim assortiment middelen die je direct kunt bestellen. Uiteraard wordt je bestelling verzonden in een discrete neutrale verpakking. Met je persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan.

Reageer

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking