Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
WebwinkelKeurBlog
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Door NB Producten, 27 juli 2020

Top 10 seksstandjes

De 10 seksstandjes die je moet uitproberen in de slaapkamer

Seks wordt door velen gezien als het belangrijkste onderdeel van een relatie. Dit is ook niet zo gek aangezien twee mensen op een zeer intiem niveau, fysiek met elkaar een connectie krijgen. Mannen laten op verschillende manieren hun liefde voor vrouwen zien. Het kwetsbaar opstellen is een zeer belangrijke vorm van liefde voor een man, aangezien hij zich normaliter groot moeten houden. Zoals eerder genoemd is seks zeer belangrijk voor een relatie, en hierin kunnen verschillende standjes een bijdrage leveren aan een goed seksleven. Het gebruik van verschillende standjes zorgt voor genot bij zowel de vrouw als de man, daarnaast houdt het de seks spannend en nieuw. Zo zijn hieronder de populairste seksstandjes weergeven. Met behulp van deze standjes kunnen partners hun liefde voor elkaar tonen, en intens genieten.

De schildpad

De schildpad is een seksstandje die niet veel mensen kennen maar toch voor veel genot zal zorgen.  Met dit standje positioneert de vrouw zich plat op haar buik met haar billen omhoog. Haar benen liggen tegen elkaar aan (in tegenstelling tot bij een schildpad). De man komt op deze manier van achter de vagina in. Door de druk die wordt gezet op de benen van de vrouw, is de vagina extra strak.  De schildpad lijkt hierdoor erg op doggy style. Ideaal voor de zondagochtend als jullie allebei nog moe zijn.

G-Whiz

De G-Whiz is een seksstandje die je waarschijnlijk al eens hebt gedaan, maar de naam niet van wist. Dan is het toch wel leuk om te weten hoe het standje nou heet. De vrouw positioneert zich bij dit standje op haar rug en legt haar benen in de nek van de man.  Hierdoor wordt de vagina kleiner gemaakt en bereikt de man de gevoelige plekjes in de vagina. De man kan zijwaarts of omhoog stoten. Het ligt er maar net aan wat jij lekker vindt.

Balletdanser

Een seksstandje waarbij je misschien zelf al kan voorstellen hoe die eruit ziet. De naam zegt het eigenlijk al. De vrouw gaat op één been staan en doet de andere been om de middel van de man. De man trekt deze been omhoog zodat de vagina kleiner wordt gemaakt. Hoe hoger het been, hoe meer penetratie er kan plaatsvinden.  Voor de vrouw en de man is dit een erg lekker standje. Maar let wel op dat jullie niet omvallen, dat zou de pret natuurlijk bederven. Zorg er voor dat jullie je ergens aan vast kunnen houden om het comfortabel te houden!

De missionaris

Dit standje is welbekend, hier liggen de sekspartners op elkaar met hun gezichten naar elkaar toe. Het is een heel intiem seksstandje maar wordt vaak gebruikt. Vrouwen raken gek wanneer zij zien dat hun partner hevig naar hun verlangt. Laat als man dus ook zien dat je haar wilt verslinden. Dit kan dan ook perfect wanneer jullie op elkaar liggen in ‘the heat of the moment’. Probeer een beetje te spelen met het standje, leg bijvoorbeeld haar benen over jouw schouders en ga op in het moment.

X-factor

De X-factor is een seksstandje die voor veel mensen nieuw is. Het seksstandje begint namelijk in de missionaris positie zoals hierboven omschreven. De man draait een kwartslag naar rechts of links zodat er een X ontstaat tussen de man en de vrouw.  Dit is een seksstandje die wel enige oefening vergt, maar als het eenmaal lukt, is het enorm fijn.

De kruiwagen

Zijn jullie een echt fitkoppel en wil je tijdens de seks ook nog sporten? Dan is de kruiwagen het seksstandje dat je eens moet uitproberen! De vrouw positioneert zich op handen en voeten. De man pakt de voeten vast zodat de vrouw op haar handen kan leunen. Zo lijkt de vrouw dus op een kruiwagen. De man zal hierbij van achter komen. Doordat een man de benen van de vrouw moet optillen en de vrouw moet leunen op haar armen, is dit een seksstandje voor een fit stel.

Cowgirl en reversed cowgirl

Geef de teugels uit handen en laat jouw vrouwelijke sekspartner zich machtig voelen. Vrouwen vinden het heerlijk als jij de baas bent, maar af en toe hunkeren zij ook naar macht. Wees dan ook bereid deze te geven. Bij het sekstandje: ‘cowgirl’ positioneert een vrouw zich zittend op de man. Hier kijkt zij naar haar partner en rijdt in feite op haar man. Bij een ‘reversed cowgirl’ kijkt de vrouw juist weg van de man maar is het concept hetzelfde.

Doggy Style

Op zijn hondjes, dit standje is ontzettend populair. Hier positioneert een vrouw zich op handen en voeten (of knieën) voor de man. Met als gevolg dat de man de volledige macht heeft over een vrouw. Sommige vrouwen vinden het ook heerlijk wanneer mannen aan hun haren trekken (op een speelse manier). Ook zijn er vrouwen die genieten van klappen op de billen met een vlakke hand, kortom een beetje ruig wordt gewaardeerd. Bespreek dit echter wel met jouw partner, of ze dit daadwerkelijk lekker vindt.

Spooning

Vrouwen zijn vaak fan van ‘spoonen’, omdat dit heel intiem is en zij zich veilig voelen binnen jouw armen. Nu zijn er ook veel koppels die seks hebben in de lepeltje-lepeltje positie. Zo zien mensen dit vaak als een ontspannen standje. Het duo ligt beiden op de zij en de man penetreert haar van achteren. Een perfect standje voor die zware zondagochtenden. Geniet zolang als je het volhoudt, en natuurlijk kan een man altijd langer doorgaan met behulp van erectiepillen.

De side ridder

De side ridder is een seksstandje waarbij de vrouw het werk moet doen. De man ligt namelijk op zijn rug en de vrouw gaat op hem zitten. Dit standje lijkt op de cowgirl. De vrouw doet hierbij de benen naar één kant toe, zoals je achterop de fiets zit. De side ridder is wel een standje voor de gevorderden onder ons en kan lastig zijn om uit te voeren.

Zo zijn er genoeg standjes die je kan proberen om het in de slaapkamer weer helemaal heet te maken. Door gebruik te maken van erectiepillen kan je het nog spannender maken. Erectiepillen.nl heeft een groot aanbod van de bekendste merken in natuurlijk erectiepillen. Denk bijvoorbeeld aan Camagra of King active. Veel plezier met deze 10 seksstandjes!

Reageer

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking