Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
WebwinkelKeurBlog
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Door NB Producten, 11 juni 2020

Top 10 alternatieve seks plekken

Lekker comfortabel, seks in bed. Je houdt er makkelijk je balans, en het is fijn voor je knieën en je bent er vaak al op gekleed. Toch kans het erg saai zijn om telkens weer letterlijk met je partner tussen de lakens te duiken. Wat zijn de leukste alternatieven? Erectiepillen.nl zocht het voor je uit.

1. Op de bank

Heb jij je bank al ingewijd? Nee? Ga er maar van uit dat je meeste vrienden dat bij hun thuis allang hebben gedaan. Naast het bed is de bank vaak een van de meest comfortabele plekken in huis om seks te hebben. De leuningen van de bank verschaffen je daarnaast een variatie aan alternatieve standjes om eens uit te proberen!

2. Op de keukentafel

Je zal snel leren dat tafels niet enkel geschikt zijn om van te eten. Laat je partner zich over de keukentafel buigen en neem haar staand van achteren, of laat haar op haar rug op de tafel liggen. Staand seks hebben is niet alleen een leuk alternatief, maar helpt je ook nog eens je beenspieren flink te trainen. Als je toch moe wordt, dan kan je altijd nog verder experimenteren op de eettafelstoelen...

3. In de badkamer

Ga voor een letterlijk stomende badkamersessie. Als je goed oppast voor de gladde stenen en ervoor zorgt dat jullie jezelf geen pijn doen kan je een boel heerlijke avonturen beleven in de badkamer. Seks onder de douche of in het bad kan in het begin wat ongemakkelijk zijn omdat je je weg moet vinden, maar door goed samen te werken weet je uiteindelijk wel je weg te vinden. Zeep je partner in, stimuleer elkaar met de douchekop en droog elkaar naderhand intiem af.

4. Op de trap

Om op en neer te gaan op de trap hoef je niet perse te lopen! Ga op de trap zitten, en laat je partner plaats nemen op de trede onder jou, zodat ze in je schoot kan zitten, of draai de boel om en laat haar op haar knieën zitten. De trap is een bijzondere plek om seks te hebben en daagt je uit creatief te zijn in je seksuele activiteiten. Wel even een veiligheidstip: doe het niet helemaal bovenaan de trap!

5. Op het balkon

Heeft je slaapkamer een mooi balkonnetje? Maak daar in de zomer dan eens goed gebruik van. Seks op het balkon kan op elk moment van de dag. Als je het spannend vind het gevoel te hebben betrapt te kunnen worden dat is overdag jou moment. Ga je voor de romantiek, wacht dan tot zonsondergang... en wil je helemaal los gaan, zoek het geluk dan als de sterren aan de hemel staan.

6. In het kantoor

Zoek je motivatie om je bureau eens op te ruimen? Maag van de nood een deugd en ontdekt de vele mogelijkheden van seks “op kantoor”. Het bureau en de bureaustoel samen geven je een scala van nieuwe mogelijkheden om mee te experimenten. In een wereld waarin privé en werk amper meer te scheiden is kan het ook geen kwaad om af en toe juist voor een goede mix van beide te gaan.

7. In de kast

Naast uit de kast komen kan je ook in de kast komen; maar dat gaat op een heel andere manier! Heb je een grote inloopkast, of een leuke IKEA klerenkast met een stevige plank? Die kan je voor heel andere manieren gebruiken dan voor het opbergen van je shirts. Seks in de kast is, wegens het gebrek aan ruimte, een van de meest intieme vormen van seks. Het ondeugende gevoel van het vrijen op een plek die daar eigenlijk helemaal niet voor bedoeld is zal jullie genot enkel versterken.

8. In de auto

Je auto is je mobiele slaapkamer. Niet alleen kan je er ver mee reizen, maar je kan je er ook in terugtrekken als je even alleen wil zijn met je partner. Van de verstelbare stoelen en de achterbank tot de achterbak en de motorkap; voor de echte autoliefhebber kan dit weleens jouw ultieme fantasie zijn! Hou je toch meer van je trouwe tweewieler, dan is er nog altijd de bagagedrager van je nieuwe fiets.

9. Voor de spiegel

Benieuwd hoe jij en je partner er tijdens de seks uit zien? Doe het dan eens voor de spiegel. Niet alleen kan het erg spannend zijn om elkaar om een nieuwe manier te zien, maar je hebt vanuit de juiste positie als bijkomstig voordeel dat je je partner van voren én van achteren kunt bewonderen tijdens de seks.

10. In de tuin

Seks in de tuin is elke dag weer anders. In de zomer, de herfst, de winter, ’s ochtends, ’s avonds, als het mooi weer is of als het regent... de veranderlijkheid van de omstandigheden in je tuin maken van seks in het groen telkens weer een nieuw avontuur. Heb je altijd al een keer seks in het openbaar willen hebben, maar ben je toch te bang om betrapt te worden? Dan is je eigen tuin de ideale oplossing. Wat je daar doet, is volledig aan jouw!

 

Welke thuislocaties heb jij zelf allemaal wel eens uitgeprobeerd? Of heb je toch liever een plek in het openbaar?

 

Reageer

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking