Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Seks in het Openbaar: De Top 10 Beste Plekken

Seks in het Openbaar: De Top 10 Beste Plekken

0 reactie minuten lezen

Het heeft altijd wel iets spannends: seks buiten de deur. Of je thuis nou alle plekjes gehad hebt , of er gewoon erg nieuwsgierig naar bent, in het openbaar de liefde bedrijven is een goede manier om de seksuele spanning op te voeren. Seks buiten de deur kan een nieuwe fase van experimenteren binnen je seksleven vormen, waar jij en je partner erg veel genot uit zouden kunnen halen.

Praat er eens over met je partner, en kijk of zij je interesse deelt. Als jullie er nog niet helemaal zeker over zijn, probeer het dan eerst eens in een wat meer afgezonderde locatie. Deel je ideeën met elkaar en kies wat voor jullie de beste plek is. Door het te plannen wordt het allemaal wellicht een beetje minder spannend, maar je komt in ieder geval niet voor nare verrassingen te staan.

Wij hebben de toplocaties voor een vluggertje in het openbaar voor je op een rijtje gezet, dus haal je Libido Forte tevoorschijn, en trek er op uit!

1. Het park

Het park is een van de meest populaire plekken om seks te hebben. Kies voor een parkbankje om verschillende standjes uit te proberen, kruip “klassiek” de bosjes in of leun tegen een stevige eikenboom. Als je het liefst wil voorkomen betrapt te worden, ga dan ’s nachts naar het park. Picknick onder de sterren, en rol eens lekker met je partner door het gras.

2. Het zwembad

In het zwembad zijn vaak genoeg leuke plekjes te vinden om eens lekker samen te komen. Probeer daarbij standjes uit dit niet direct verdacht overkomen, en verschuil je zo mogelijk achter een watervalletje, glijbaan of sproeier. Ook buiten het bad zelf zijn genoeg mogelijkheden; denk daarbij aan de mini-sauna’s, de ligstoelen of natuurlijk de kleedhokjes.

3. In de bibliotheek

Het is in de bibliotheek vaak stil genoeg om mensen aan horen te kunnen lopen, en een grote bibliotheek bevat vaak lange rijen met schappen waartussen je je kan verbergen. Pas er wel een beetje mee op welk schap je kiest; als je je partijen tegen een rij met kinderboeken of zeer populaire bestsellers duwt is het vragen om problemen.

4. Op het strand

De vakantieklassieker: seks op het strand! Hoewel dit een van de meest populaire plekken is om seks in het openbaar te hebben is het ook een van de meest ongemakkelijke plekken. Zonder een goede voorbereiding zullen het zand en de brandende zon je al snel parten gaan spelen. Bereidt je dus goed voor, en plan je bezoek bij voorkeur in de avond. Verschuif je je activiteiten naar de aan het strand gelegen duinen, dan maak jij je avontuurtje nog net iets intiemer.

5. In de bioscoop

Seks in de bioscoop schijnt bijzonder populair te zijn, en deze het proberen eens waard. Nee, niet in een volle zaal tijdens de nieuwste film van Marvel Studios. Kies een film die weinig publiek trekt – wellicht eentje die al een tijdje uit is – om in ieder geval één rij voor jezelf te kunnen houden. Niemand zal het merken als er achterin de zaal wat aangerommeld wordt.

6. Onderweg

Maak van een lange reis een plezierritje door een vluggertje in te plannen. Reis je in een niet al te drukke trein of bus, dan is het mogelijk om je stiekem even aan elkaar te vergrijpen. Ook op een veerboot zijn vaak met wat intieme plekjes te vinden. Daarnaast is het als je met de auto rijdt natuurlijk nog makkelijker om even een korte stop te maken en op de achterbank te duiken. Of je stapt even uit samen even goed uit te waaien op de motorkap.

7. Op het toilet

Eventjes naar de wc tijdens een dinertje in een restaurant. Een vluggertje in het toilethokje van een gave club. Het toilet van je ouders tijdens een familiediner. De luxe toiletten van de feestzaal waar je beste vrienden net op romantische wijze getrouwd zijn. Het enige wat je hier tegen zal houden in hygiëne; je wil natuurlijk niet in een situatie terecht komen als in de film Trainspotting.

8. Op kantoor

Seks in de baas zijn tijd; er kleven genoeg voordelen aan. Die leuke collega of secretaresse kom je nou eenmaal niet vaak buiten werk tegen, dus waar kan je beter even van elkaar genieten dan gewoon op je eigen bureau, of in de toiletten? De angst om ontslagen te worden wanneer je betrapt wordt kan echter groot zijn, en dus is het soms verstandiger even te wachten tot de vrijdagmiddagborrel.

9. In het huis van een ander

Ben je op bezoek bij vrienden of familie, maar vindt je toch de tijd om er even tussenuit te knijpen? Dan is dit je ultieme kans op eens ongegeneerd een nieuwe plek in te wijden. Zo begrijp je opeens een stuk beter wat de voordelen van die man cave van je beste vriend zijn. Of wat dacht je van die comfortabele bank van je manager? Die zit wellicht nog beter als hij even niet thuis is.

10. Op een uitzichtpunt

Of het nou het verlaten dak van je appartementencomplex is, het balkon van een concerthal, een heuvel in het stadspark of de Eiffeltoren, combineer je romantische avontuur met een even romantisch uitzicht. De sfeer van de locatie die je kiest zal in alle gevallen sterk bijdragen aan de kwaliteit van de seks.

 

Welke locaties heb jij zelf allemaal wel eens uitgeprobeerd?