Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid door regelmatige seks!

Het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid door regelmatige seks!

0 reactie minuten lezen

Tegenwoordig doet een grote groep van de bevolking hard zijn of haar best om zo gezond mogelijk te leven. Dit doen zij door veel te sporten en goede voeding te consumeren, maar veel mensen vergeten dat het hebben van seks juist zeer gezond is. In het dagelijkse leven is het hebben van seks uitermate belangrijk voor de mentale en fysieke gezondheid. Het hebben van seks is dé manier om tijdelijk alle narigheid te vergeten en op te gaan in het moment. Wat natuurlijk ontzettend fijn is wanneer je veel stress ervaart, en dit willen we allemaal zo veel mogelijk vermijden. In sommige gevallen kan stress zelfs gevaarlijk zijn namelijk, denk hierbij aan een verhoogde bloeddruk of hart- en vaatziekten. Het is dus helemaal niet zo een gek idee om de stresslevels te reduceren door regelmatig seks te hebben. Afgezien het beperken van stress zorgt seks er ook voor dat men zelfverzekerder raakt. Daarnaast draagt het hebben van seks aan het onderlinge vertrouwen en intimiteit met een levenspartner. Het is bijna schrikbarend hoe regelmatige sekssessies bevorderend kunnen zijn voor jouw gehele gezondheid. Nu zijn er naast de bovenstaande positieve gevolgen nog veel meer voordelen van seks. Deze voordelen zullen jou doen overtuigen om zoveel mogelijk te rollebollen in bed. Lees daarom snel verder en begin zo snel mogelijk met een gezonde levensstijl door seks.

 

Goede seks is uitermate belangrijk binnen een relatie

Een gezonde relatie komt in veel gevallen voor wanneer er een duidelijk evenwicht is van mentale en fysieke affectie tussen de partners. Het komt in veel relaties voor dat de vlam die voorheen elke ruimte deed verlichten is uitgedoofd. Het wordt dan ook sterk geadviseerd om deze vlam weer aan te wakkeren door regelmatig de liefde te bedrijven. Al vrij snel zullen de weggevallen gevoelens voor elkaar terugkeren, probeer daarnaast ook zoveel mogelijk activiteiten te ondernemen.

 

Regelmatig seks verhoogt jouw libido

Hoe vaker twee partners de liefde met elkaar bedrijven hoe enthousiaster zij raken om dit vaker te doen. Daarnaast houdt het de vagina elastisch en verbetert het de bevochtiging wat natuurlijk zeer belangrijk is om de lekkerste seks te hebben. Probeer wel verschillende seksstandjes uit om het spannend en vernieuwend te houden. Vaak gaat het hier namelijk mis en verslechtert het libido.

 

Geen sportschool kan op tegen lekkere seks

Een gezond lichaam raakt steeds belangrijker, en seks kan zelfs hieraan een bijdrage leveren. Zo is deze daad namelijk een geweldige manier om lichaamsbeweging te krijgen. Men verbrand namelijk veel calorieën gedurende een sekssessie. De mannen produceren door de seks ook nog eens veel testosteron, waardoor botten en spieren sterker worden. Vrouwen krijgen een gezonde gloed op hun gezicht en in sommige gevallen is seks bevorderlijk voor hun huid. Met als gevolg dat zij zich zelfverzekerder voelen. Hieronder is hier meer over te lezen.

 

Men raakt zelfverzekerder door het hebben van seks

Het hebben van seks laat jouw lichaam een heel belangrijk stofje aanmaken genaamd ‘oxytocine’. Dit is een neuropeptide die voor een gevoel van blijdschap zorgt met als gevolg dat men zelfverzekerd raakt. Het vermindert daarbij ook de werking van de amygdala, dit hersengebied zorgt voor gevoelens als angst. Het is natuurlijk ontzettend fijn om het idee te krijgen dat iemand jou leuk genoeg vindt om een intiem moment als seks te delen.

 

Vermindering van stress

Zoals al eerder is vermeld kan het hebben van seks stress aanzienlijk verminderen. Dit blijkt uit verschillende onderzoeken die door de jaren heen zijn uitgevoerd. Naast oxytocine maakt jouw lichaam ook dopamine aan, wat ook een bijdrage levert aan de mentale gesteldheid. Dopamine staat ook wel bekend als het ‘feel-good’ stofje. Men kan door seks even zijn of haar schouders laten zakken en ontspannend. Geniet van het moment en vergeet alle vervelende dingen die jouw stressniveau doen stijgen. Daarbij zorgt regelmatige seks ook voor een verbetering in het slaappatroon. Het gevolg hiervan is dat men uitgerust aan de dag begint en zich fit voelt. Het is dan ook niet zo gek dat seks verslavend kan zijn kijkende naar het fijne gevoel dat het met zich meebrengt. In sommige gevallen kan stress zorgen voor erectieproblemen wat natuurlijk uitermate vervelend is. Gelukkig kunnen erectiepillen ervoor zorgen dat jij en jouw partner langdurig kunnen genieten van een sekssessie om toch tot rust te komen.