Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden
WebwinkelKeurBlog
0
0
Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke producten
Voor 23:45 besteld, direct verzonden

Door NB Producten, 17 augustus 2020

BDSM seks verrijkt seksleven

Spannende BDSM seks verrijkt je seksleven

Veel mannen en vrouwen fantaseren wel eens over kinky seks. SM en BDSM worden dan ook steeds populairder en zijn heus niet meer alleen voorbehouden aan mannen die een SM meesteres bezoeken in een schimmig bordeel. Met de juiste hulpmiddelen kunnen jullie samen genieten van een spannend BDSM rollenspel waar jullie beiden van genieten.

Wie is de meester en wie is de sub?

Bij een SM rollenspel vervult de ene partner de rol van meester(es) en de andere is de sub oftewel de ondergeschikte. Je kunt deze rollenverdeling vooraf afspreken en natuurlijk kun je ook halverwege het spel van rol wisselen. De meester zorgt er altijd voor dat de veiligheid van beiden wordt gewaarborgd. Veel stellen spreken een ‘stopwoord’ af. Wil je dat je partner een bepaalde handeling meteen stopt dan gebruik je dit woord. Het is handig om een woord te kiezen dat niet gebruikelijk is, omdat een term als ‘loslaten’ soms ook juist het tegenovergestelde kan betekenen. Zegt je partner bijvoorbeeld het afgesproken woord ‘spinazie’ omdat hij of zij wil dat je stopt, dan is hier in ieder geval geen discussie over mogelijk.

Seksspeeltjes bij een BDSM rollenspel

Bij BDSM kun je een grote verscheidenheid aan sextoys gebruiken. Het meest bekend zijn de handboeien, waarmee je je partner met de polsen of enkels aan het bed vast kunt ketenen. Maar ook bondage wordt veel gebruikt. Hieronder vallen touw om armen of benen vast te binden, maar ook een blinddoek of een bal die in de mond van de sub wordt gestopt. Op deze manier kun je alle functies van je partner uitschakelen. Als je hiervoor kiest, spreek dan wel heel goed af wat het stopteken is, zeker als één van beiden wordt belet om te spreken.

Sexy kleding voor bij het rollenspel

Wil je het helemaal echt doen, dan dragen jij en je partner natuurlijk ook de bijbehorende sexy kleding, meestal van latex. Deze kleding kun je in iedere online seksshop bestellen. Er is kleding voor dames met open kruis en spannende vormen en kleding voor de man waarin zijn edele delen prima tot hun recht komen. Ook kun je speciale verkleedsets kopen, zoals van een kamermeisje, een verpleegster of een politieagent. Hiermee kun je het rollenspel extra glans geven.

Attributen die voor BDSM worden gebruikt

Behalve de hand- of enkelboeien worden bij BDSM nog andere sekstoys gebruikt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan tepelklemmen, zweepjes of gewichten. Sommige daarvan zijn prima geschikt voor beginners, andere zijn meer bedoeld voor gevorderden. Je kunt vaak ook complete sets kopen met de meest gebruikelijke sekstoys voor een BDSM rollenspel. Hierin zitten dan bijvoorbeeld handboeien, een cockring voor de man, tepelklemmen, een blinddoek of bondage touw en tape. Hiermee kun je dan naar hartenlust experimenteren.

BDSM voor gevorderden

Gevorderde liefhebbers van BDSM maken onder andere ook gebruik van elektro seks. Hierbij worden speciale apparaten gebruikt waarmee je je partner kunt prikkelen met behulp van stroomstootjes. Dit is uiteraard wel iets waarbij je zeker moet weten wat je doet, en het is daarbij nog belangrijker om goed op de veiligheid te letten. Apparatuur voor elektroseks is vaak zeer geavanceerd en biedt diverse mogelijkheden. Lees altijd de gebruiksaanwijzing goed voordat je hiermee aan de slag gaat.

Erectieproblemen en BDSM

Ook als je kampt met een erectieprobleem kun je BDSM seks bedrijven. Je kunt namelijk ruim voordat je seks hebt met je partner een erectiepil innemen. Deze werkt op het moment dat het nodig is zodat jullie samen optimaal kunnen genieten. Je kunt bij Erectiepillen.nl een keuze maken uit tientallen bewezen effectieve erectiemiddelen die je hierbij kunnen ondersteunen. Zo wordt jullie BDSM avontuur voor jullie beiden een spannende ervaring.

Reageer

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking