Libido Jelly


Libido Jelly bestel je zonder verzendkosten. Dit is één van de snelst werkende erectie stimuli. ✓ Totaal discreet

Bestel 2 voor €23,95 per stuk en bespaar 4%
Bestel 3 voor €22,95 per stuk en bespaar 8%
Bestel 4 voor €21,99 per stuk en bespaar 12%
Bestel 8 voor €19,99 per stuk en bespaar 20%
Artikelnummer: 555691
EAN: 8718247420018
Levertijd: voor 17:00 besteld morgen in huis

Libido Jelly Kopen

Wat is Libido Jelly?

 

Libido Jelly staat bekend als een van de snelst werkende erectie middelen. Dit komt doordat Libido Jelly niet in vaste capsule of tablet vorm gemaakt is maar al vloeibaar is. Het proces in de maag waarin een capsule wordt afgebroken wordt overgeslagen bij Libido Jelly. Na inname kan het het gelijk door de maagwand worden opgenomen en zo wordt het gewenste effect eerder bereikt. U zult binnen enkele minuten al een tinteling ervaren in het kruis.

 

Waarom zou ik Libido Jelly gaan gebruiken?

 

Dat natuurlijke kruiden een positief effect kunnen hebben op de potentie is al jaren bewezen. Niemand hoeft vandaag de dag nog met een slappe erectie door het leven te gaan. Door de honderden fabrikanten van erectiepillen en vele onderzoeken is de kennis op het gebied van natuurlijke erectiepillen zo groot geworden dat deze zeker kunnen wedijveren met chemische middelen tegen impotentie. 

Waarom zou ik dan overstappen naar een vloeibare erectiepil? Soms is het enkel krijgen van een erectie niet voldoende. Waar je bij conventionele middelen altijd vast zit aan een relatief lange opname periode is dit bij Libido Jelly dus niet meer nodig. U kunt nu dus ook van een erectiemiddel verwachten dat dit snel resulteert in een erectie. Om die reden is Libido Jelly ontwikkeld.

 

Libido Jelly niet alleen effectief voor een hardere erectie, ook uw lustgevoel komt terug

 

Waarbij veel mannen slaperig worden na het orgasme en het lustgevoel verdwenen is helpt Libido Jelly zodat zij niet direct in slaap vallen na de seksuele activiteit. De ingrediënten van Libido Jelly zorgen er voor dat u binnen enkele minuten na het orgasme al weer tot seks in staat bent. Uw lichaam maakt namelijk een stof aan na de sex wat ontspant en slaperig maakt. Dit wordt minder door Libido Jelly. U kunt zo sneller herstellen voor de volgende ronde!

 

Welke ingrediënten bevat Libido Jelly?

 • Maltitolsyrup, water, Glycerol, thickner:
 • Aroma
 • Ginkgo Biloba extract 5 mg
 • Carboxymethylcellulose 5 mg
 • Muira Puama extract 5mg
 • Maca extract 5 mg
 • Calcium (as monocalcium) 1,1 mg
 • Preservatives:
 • Ethyl-p-hydroxybenzoate
 • Propyl-p-hydroxybenzoate
 • Methyl-p-hydroxybenzoate
 • Colorant: Tartrazine, RedLibido Jelly is een nieuw product binnen ons assortiment. Dit is in tegenstelling tot al onze andere producten is dit vloeibaar in plaats van een vaste capsule vorm. Het grote voordeel van een vloeibare "erectiepil" is dat het sneller wordt opgenomen in de bloedbaan. Tabletten/capsules dienen eerst door het maagzuur afgebroken te worden. Libido Jelly werkt dus al binnen enkele minuten.

 

Review door Gerrit Altena, Geplaatst op 23-12-2013.
Ideaal tijdens het uitgaan, de zakjes werken net even wat sneller door de vloeistof.
Review door Valentijn, Geplaatst op 27-11-2013.
Prima product, die zakjes met vloeistof zijn makkelijk mee te nemen / verstoppen. En de vloeistofzorgt ervoor dat het sneller wordt opgenomen.
Review door Maarten K, Geplaatst op 31-07-2013.
Vloeibaar dus het wordt lekker snel opgenomen. Ideaal voor op feestjes of in combinatie met alcohool. Ik raad wel aan het een kwartiertje van te voren te nemen, niet 30 minuten
Review door C.J, Geplaatst op 19-07-2013.
Voor de grap eens besteld, het effect is zoals beschreven snel merkbaar. Het is alleen niet zo krachtig als Libidoforte
4.25 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Libidofemme 2 capsules

Libidofemme 2 capsules

€17,50 €16,95
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media