Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Stress en erectieproblemen

Stress en erectieproblemen

0 reactie minuten lezen

Stress helpt niet mee.

Stress speelt een grote rol bij erectieproblemen. Lees hier de meest voorkomende en wat u er aan kunt doen!

Presteren en nog eens presteren

Een veelvoorkomende en vervelende “stressfactor” is de druk te presteren in bed. Je bent niet meteen impotent, wanneer het een keer, of misschien een paar keer niet gelukt is. Toch neemt dan de druk en daarmee de stress toe. Het grootste probleem hierbij is vaak de vicieuze cirkel waar men op een gegeven moment in terecht komt. Probeer bij seks, niet meteen te denken aan geslachtsgemeenschap en het krijgen van een orgasme en probeer deze cirkel te doorbreken, door niet ‘doelgericht’ te vrijen. Er zijn ook andere manieren om te genieten van seks en uw partner te plezieren!

Laat het werk op kantoor.

Stress op de werkvloer kan soms ook vervelende problemen met zich meebrengen, waaronder verminderde zin in seks. Je bent er met je hoofd niet bij, te veel druk en stress! Dit uit zich in de slaapkamer en wellicht ook in geïrriteerdheid, wat niet bevorderlijk is voor de zin van je partner… Ga eens een stukje wandelen of naar de gym, sport en beweging zijn uitzonderlijk geschikt om het libido te verhogen.

Creëer zelfvertrouwen

Onzekerheid lijkt misschien niet meteen een stressfactor, maar vergis je niet! Onzekerheid binnen je sociale kring of werkomgeving, onzekerheid over je lichaam, misschien onzekerheid over je seksuele onervarenheid, het kan ook allemaal meespelen bij het krijgen van een minder harde erectie. Praat er met je partner mee, of als deze relatie nog te pril is, vergeet dan niet dat hij of zij niet voor niets met jou in bed beland is!