Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Wat kunt u zelf doen bij erectieproblemen?

Wat kunt u zelf doen bij erectieproblemen?

0 reactie minuten lezen

Kan ik erectieproblemen zelf oplossen?

Naast het stimuleren van de erectie door middel van het slikken van erectiepillen, zijn er nog een paar tips die u kunnen helpen bij het verkrijgen en / of langer behouden van een erectie. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet.

 

  • Let op je voeding

Een erectie ontstaat omdat er meer bloed naar de penis stroomt dan normaal, dit bloed wordt vastgehouden in de vele bloedvaten en stroomt tijdelijk niet terug. Als er een probleem is met de bloedvaten, kan het zijn dat een erectie uitblijft of minder sterk is. Vernauwde bloedvaten kunnen dus een oorzaak zijn van het erectieprobleem. Het mijden van voedingsmiddelen die schadelijk zijn voor het hart, de bloedstroom (en dus de toestroom naar de penis) kan invloed hebben op de gezondheid van de penis.

  • Let op je gewicht

Daarnaast zorgen die bepaalde voedingsmiddelen ook vaak voor overgewicht. Vet, gefrituurd en kant en klaar eten draagt bij aan dichtgeslibde aderen, welke weer zorgen voor een verminderde bloedcirculatie. Zorg dus dat je je een beetje aan een gezond dieet houdt, ook dat kan impotentie voorkomen!

  • Drink met mate

Dit zal geen nieuwtje zijn, alcohol heeft een slechte invloed op het krijgen van een erectie. Hoewel je er misschien meer zin van krijgt, blijft een stijve vaak uit. Door overmatig alcoholgebruik daalt de testosteronspiegel met als gevolg het uitblijven van een erectie of het hoogtepunt, wat weer kan leiden tot een slapper exemplaar…

  • Beweeg!

Steeds meer onderzoek wijst uit dat sporten libido verhogend werkt. Hier zijn een aantal simpele en soms logische redenen voor. Om te beginnen neemt als je sport ook vaak het zelfvertrouwen toe, je valt misschien wat af, zit lekkerder in je vel, en dat heeft een positieve invloed op je seksdrive! Ook zorgt bewegen of sporten voor een betere doorbloeding, dus ook in de erogene zones… Er is meer, sporten zorgt voor de toename van testosteron! Laat dat nou net het belangrijkste hormoon zijn..  Naar de sportschool dus!

  • No stress..

En als laatste, probeer je stresslevel te verminderen. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar stress werkt een erectie niet in de hand. Het verhoogt de adrenalinespiegel en dit zorgt ervoor dat bloedvaten samentrekken. Er zijn natuurlijk vele oorzaken van psychologische stress, kijk wat er werkelijk aan de hand is en praat er eventueel over met je partner. Lees hier meer over de factor stress.