Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Tips voor het verkrijgen van gezonde sperma

Tips voor het verkrijgen van gezonde sperma

0 reactie minuten lezen

Hoe kan jij de kwaliteit van jouw sperma verbeteren

Een groot deel van de mannelijke bevolking onderhoudt zijn lichaam op regelmatige basis. Zo zijn de mannen druk bezig met sporten en gezond eten. Dit wordt veelal gedaan om een fit gevoel te krijgen maar ook voor fysieke redenen. Door regelmatig bezig te blijven, voorkomt men de kans op overgewicht. Zodoende reduceren deze mannen de kans op diabetes of hart- en vaatziektes gereduceerd. Toch vergeten mannen vaak iets zeer belangrijks, het gezond houden van hun sperma. Het is dan ook niet iets waar men dagelijks mee bezig is, of waar direct resultaat van ziet. Echter maakt dit het niet minder belangrijk. Nu zijn er enkele tips maar men rekening mee kan houden om de kwaliteit van sperma te verbeteren.

 

Probeer op een regelmatige wijze seks te hebben

Een fijne manier om de kwaliteit van je sperma te verbeteren is het hebben van veel seks. Door meerdere zaadlozingen per week te hebben, kan de gehele kwaliteit van sperma verbeterd worden. Daarnaast houdt het ook de kwaliteit op peil, dit is natuurlijk fijn wanneer er nabije kinderwensen zijn. Wat opmerkelijk is dat de hoeveelheid sperma verminderd bij dagelijkse zaadlozingen, echter neemt de kwaliteit toe. Ook verminderd het hebben van regelmatige seks, de algehele stressniveaus van mannen. Daarbij voelen mannen die regelmatig seks hebben zichzelf ook zelfverzekerder. Genoeg redenen om flink aan de bak te gaan dus. Wanneer jij wat extra hulp nodig hebt, kan je gebruik maken van erectie pillen voor het ultieme genot.

 

Gebruik niet teveel cosmetica

Wellicht onbekend voor vele maar overmatig gebruik van cosmetica kan de kwaliteit van sperma sterk verminderen. Zo is het afgeraden om meerdere keren op een dag deodorant of parfum te gebruiken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het gebruik van deze cosmetica ongezond is voor sperma. De hierboven genoemde cosmetica schijnt hormoon verstorende stoffen te bevatten. Nu kan men dit risico voorkomen, door minimaal gebruik te maken van deze cosmetica.

 

Laat de fiets af en toe staan

Het klinkt misschien gek, maar soms is het beter om de fiets te laten staan.. Dit neemt niet weg dat men er alles aan moet doen om fit te blijven. Fietsen naar de supermarkt of werk kan geen kwaad, maar dagelijks trainen op de fiets kan de kwaliteit van sperma aanzienlijk verminderen. Zo hebben wetenschappers onderzoek gedaan naar het sperma van wielrenners. Zo zijn er vooraf sperma samples genomen, en ook nadat de wielrenners een behoorlijke afstand gefietst hadden. Uit de resultaten bleek het sperma een stuk minder gezond na een intensieve fietstocht.