Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Seksspeeltjes goed voor relatie

Seksspeeltjes goed voor relatie

0 reactie minuten lezen

Zijn seksspeeltjes goed voor je relatie?

Wat zijn de belangrijkste redenen om seksspeeltjes gebruiken tijdens de seks? Hier zijn verschillende onderzoeken naar gedaan. Onder andere FHM deed in 2015 onderzoek naar het gebruik van seksspeeltjes onder mannen. Uit het onderzoek bleek dat seksspeeltjes met name gebruikt werden om het seksleven nieuwe kracht bij te zetten. Daarnaast waren de mannen van mening dat de seks er lekkerder door werd, dat zij speeltjes uit verveling waren gaan gebruiken, of dat hun partner het eens graag wou uitproberen. Maar hoe dragen de seksspeeltjes nou daadwerkelijk bij aan je relatie?

De seks wordt intiemer

Heb je het al eens met je partner over het gebruik van seksspeeltjes gehad? De gedeelde intimiteit die voortkomt uit het praten over je fantasieën zal jullie relatie verdiepen en meer vertrouwen tussen jullie scheppen. Door te experimenteren met seksspeeltjes leer je daarnaast meer over jezelf, maar ook over je partner; je geeft je op een andere manier aan elkaar bloot. Het kan jullie op nieuwe manieren samenbrengen en jullie relatie hechter maken. Intimiteit en seks zijn essentiële onderdelen van een gezonde en gelukkige relatie.

Het verhogen van het genot

Seksspeeltjes kunnen de seks leuker én spannender maken. Zij kunnen je seksleven een nieuwe impuls geven. Of je ze nou probeert uit nieuwsgierigheid of omdat je het gevoel hebt dat de seks routinematig begint te worden, de introductie van een speeltje kan extra genot bieden. Door veel te experimenteren ontdek je gaande wijs wat jou en je partner opwindt, en wat bijdraagt aan jullie sekservaring. Probeer speeltjes die jou genot verhogen, dat van je partner, of van jullie allebei. Goede seks gaat hand in hand met een gezond leven, en speeltjes kunnen daar aan bijdragen.

Het verhelpen van erectiestoornissen

Erectiepillen zijn niet de enige manier om een slappe erectie te verhelpen! Het gebruik van seksspeeltjes tijdens de seks kan voor extra prikkels zorgen, waardoor mannen minder snel last hebben van een verminderde erectie of orgasmeproblemen. Er zijn diverse seksspeeltjes die de man extra kunnen stimuleren, zoals de cockring, de penispomp en de buttplug. De cockring is zo ontwikkelt dat het gebruik ervan de bloedtoevoer naar de penis bevorderd, en zo de erectie stimuleert.

Ga lekker zo door!

Zoals gezegd gaat lekkere seks hand in hand met een gezond leven... en wie gezond leeft, wordt vaak een stukje ouder dan wie ongezond leeft! Goede seks stimuleert de bloedsomloop, wat de kans op hart- en vaatziekten verminderd. Daarnaast ontwikkel je tijdens de seks je immuunsysteem, en heeft het orgasme

een ontspannende werking, wat weer een goed middel is tegen stress. Door regelmatig seks te hebben – en daar met hulp van enkele seksspeeltjes nog eens extra van te genieten – stimuleer je niet enkel je geluksgevoel, maar ook je leven!