Terug

Orgasme beter dan kruiswoordpuzzel

Orgasme beter dan kruiswoordpuzzel

Volgens professor Barry Komisaruk (Rutgers University, Newark, USA), is een orgasme krijgen beter dan een kruiswoordpuzzel oplossen. De wetenschapper is er achter gekomen dat deze soort van seksueel genot een goede training voor het volledige brein is, een kruiswoordpuzzel daarentegen stimuleert maar een klein stukje hiervan.

Orgasme erectiepillenEen orgasme heeft het vermogen om pijn te blokkeren of uit te schakelen, hierdoor kan het voor meer doeleinden dan seksueel genot gebruik worden. Een orgasme kan ingezet worden om bijvoorbeeld de pijnen bij een zwangerschap te verlichten. Buiten zwangerschap kunnen ook depressies, angst en verslavingen aangepakt worden met orgasmes.

 

Tijdens een orgasme neemt de bloedstroom naar de hersenen sterk toe. Hierdoor komen er extra veel voedingsstoffen en zuurstof het brein binnen. “Hier kan niks verkeerd mee zijn,” aldus professor Komisaruk tegenover de Times.

 

De professor kwam tot deze conclusie door bij verschillende vrouwen de bloedstroom bij het klaarkomen te bestuderen terwijl ze plaatsnamen in een functionele MRI scan.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Erectiepillen.nl 8.8 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh