Terug

Erectiepillen voor dummies

Erectiepillen voor dummies

Ik ben eind 40 en mijn man is net in de 50. Hij kon door medische problemen lang niet vrijen, nu deze problemen op gelost zijn willen we het graag weer proberen. Echter dit is allemaal moeilijker dan gedacht.

Erectiepillen voor dummiesDit is een veel voorkomende situatie, naarmate je ouder wordt neemt het libido van het lichaam af. Om toch een goede vrijpartij te kunnen hebben, geef ik je een beknopte 'erectiepillen voor dummies.’ 
Erectiepillen hebben veel koppels in het verleden geholpen het seksuele contact te herstellen. Het is allereerst goed te beseffen dat het geen wondermiddel is. Er bestaat geen pil die je inneemt en waarbij je binnen x minuten een erectie krijgt. Voordat je begint aan dit soort pillen is het goed om te weten hoe een erectie en deze pillen werken. 
 
Wat doen erectiepillen?
Een erectie is een grote hoeveelheid bloed in de penis. Als een man voldoende opgewonden raakt stroomt er veel bloed naar zijn penis. Als dit daar blijft en voldoende is zorgt dit normaliter voor een erectie. Dit process kan worden bevordert door speciale pillen, zo kan de erectie langer en steviger worden. 
 
Hoe werkt een erectie?
Eigenlijk is zijn er twee belangrijke hoofdzaken voor een erectie. Op de juiste manier opgewonden raken en daarna zorgen dat er voldoende bloed naar de penis stroomt. Dus als je man geen zin heeft in sex of jullie doen geen handelingen waarvan je opgewonden raakt, dan zal hij ook geen erectie krijgen. Het is dus van essentieel belang dat je handelingen verricht waar hij (en jij) opgewonden van raakt. 
 
Veel mensen vergeten dat het heel belangrijk is om over dit onderwerp te praten en dan ook afspraken daarover te maken. De pillen werken vaak maar gedurende een bepaalde periode, het is dus belangrijk dat je iets van een planning maakt. Je moet weten en kunnen inschatten wanneer jij en wanneer je partner zin hebben in sex, anders heeft het geen zin. 
 
Als je begint aan erectiepillen is het dus belangrijk dat je in de mood komt door opwindende handelingen te verrichten, er voldoende bloed (kan) stormen naar je penis en je dat je er duidelijke afspraken met je partner over maakt. Als je je aan deze 3 dingen houdt, dan is het een gegarandeerd succes. 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Erectiepillen.nl 8.8 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh