Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk
Een gezonde penis behoud je zo!

Een gezonde penis behoud je zo!

0 reactie minuten lezen

Het behouden van een gezonde penis is zeer belangrijk

Al enige tijd is bekend dat een gezonde levensstijl belangrijk is voor het mannelijk lichaam. Zo houdt een groot deel van de mannelijke bevolking zich bezig met allerlei sporten om zich goed en gezond te voelen. Toch hangen er nog steeds vraagtekens rondom het gezond houden van het mannelijke geslachtsorgaan. Dit is natuurlijk schrikbarend aangezien de penis voor veel mannen het belangrijkste lichaamsdeel is. Het gezond houden van een penis vereist gelukkig niet heel veel werk, maar dit neemt niet weg dat het onderhouden en beschermen van de jongeheer serieus genomen dient te worden. Per slot van rekening krijgen mannen maar 1 penis en daar moeten zij het mee doen. Wees daarom trots op jouw gereedschap, ook al vertoont het zo nu en dan kuren door welke redenen dan ook. Vaak staan kuren omtrent de prestaties van de penis in direct verband met verschillende factoren. Gelukkig zijn er genoeg tips en hulpmiddelen om erectieproblemen te voorkomen of te beperken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van erectiepillen Alles begint bij een gezonde penis en positieve ‘mindset’. Lees daarom snel verder hoe men een gezonde penis kan verkrijgen en behouden.

 

De harde werker verdient rust

Voldoende slaap is uitermate belangrijk voor een gezonde penis. Zo is het dan ook niet zo gek dat mannen vaak in slaap vallen direct na het klaarkomen. Al zijn de meeste vrouwelijke sekspartners hier niet altijd even blij mee. Echter is het bewezen dat mannen hier niks aan kunnen doen en de penis tijdens deze slaapsessie weer aan het opladen is. Zo hebben mannen over het algemeen tussen de twee en vijf erecties pér nacht. Tijdens de slaap is het mannelijke lichaam druk bezig om zuurstofrijk bloed te pompen naar de penis, zodat deze de volgende dag weer klaar is voor het volgende seksavontuurtje. Uit onderzoek is gebleken dat mannen met een regelmatig nachtelijk erectiepatroon minder kans heeft op erectiestoornissen. Zo zorgen de nachtelijke erecties namelijk voor soepele zwellichamen in de penis waardoor mannen ook op latere leeftijd stevige erecties kunnen krijgen.

 

Roken is funest voor een gezonde penis

Dat roken slecht is voor de gezondheid, is al enige tijd bekend. Op de sigarettenpakjes wordt men platgegooid met alle bijkomende gevaren van roken en terecht ook. Roken is namelijk zeer schadelijk en kan leiden tot impotentie wat natuurlijk geen enkele man wilt. Naast bloedvaten maken de schadelijke stoffen uit sigaretten ook de zwellichamen van een penis stuk. Een zeer gevreesd gevolg van roken, is de vermindering in hardheid van een erectie. Dit is natuurlijk heel vervelend en daarom dient men roken zoveel mogelijk te beperken om een gezonde penis te verkrijgen.

 

Blijf bewegen

Om een gezonde penis te verkrijgen en behouden dienen mannen genoeg beweging te krijgen door bijvoorbeeld te sporten. Echter komt men soms tijd te kort door een verplichting als werk. Zo vereisen veel banen langdurige zitposities, deze zijn slecht voor de gezondheid van een penis. Probeer daarom ook regelmatig op te staan of loop een rondje in de pauzes. Wees niet verleid om andere collega’s drinken te laten halen, maar doe dit zelf. Zo verloopt de doorbloeding van het gehele lichaam overigens beter dan wanneer iemand de hele dag stilzit.

 

Probeer het vette voedsel te minimaliseren

Natuurlijk is het lekker om af en toe een pizza te eten. Dit hoeft ook helemaal niet zo slecht te zijn wanneer dit gerecht met mate gegeten wordt. Het moet echter niet zo zijn dat er elke dag een vette hap op tafel staat. Vet voedsel maakt een penis namelijk niet blij. Zo kan het seksleven van een man aan zijn einde komen door een mogelijk gevolg van ongezonde voeding, diabetes. Wanneer mannen diabetes hebben is er een grote kans dat zij impotent raken. Dus verzorg je penis door regelmatig gezonde voeding te consumeren.

 

Probeer een penis zo min mogelijk te stoten

Mannen doen ten alle tijden hun best om de penis te beschermen tegen stootjes en gelukkig maar. Het stoten van een penis kan namelijk voor behoorlijke beschadigingen zorgen. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje en kan de penis zelfs breken bij een misplaatste stoot. Bij een penisbreuk moet men direct geopereerd worden om permanente schaden te voorkomen. Wees daarom extra voorzichtig met het juweeltje in jouw broek.