Terug

5 tips voor betere sex in een relatie

 • Monday 23 / 12 / 2013 2
5 tips voor betere sex in een relatie

Erectiepillen kunnen helpen bij het stimuleren van de gemeenschap. Echter er zijn ook een heleboel simpele tips en tricks die al een groot verschil uitmaken. Onderstaand vind je een lijst met tips die voor meer vuur zorgen tussen jou en je partner. Geen 50 tinten grijs, maar wel 5 tips voor betere sex.

1. Luister naar elkander
In veel relaties durven de partners niet te praten over seks. Echter luisteren en praten zijn de twee belangrijkste vaardigheden tijdens een relatie. Luister oprecht naar elkaar en durf te praten over seks. Een goed gesprek over elkaars gevoelens kan wonderen doen. 
2. Geef complimentjes
We willen het allemaal niks liever, complimentjes ontvangen. Geef ze dan ook aan een ander. Complimentjes als 'Ik wil je, nu!' geven je partner meer zelfvertrouwen. Mocht je moeite hebben met het geven van dit soort opmerkingen, dan kan een glaasje wijn / bier of iets dergelijks goed helpen. 
3. Sensuele Massage
Een massage is altijd een ideaal voorspel. Een erotisch getinte massage zorgt voor veel spanning en meer zin. Tijdens de massage is de ambiance belangrijk. Zorg voor de juiste muziek en licht, het is bedoeling dat jullie beide ontspannen. Een goede tip is om af te stemmen op elkaars ademhaling, zo kom je sneller in de stemming
4. Streel sensueel
Strelingen kunnen heel opwindend zijn, echter moet je even de juiste plekjes weten. Deze plekjes verschillen per persoon, ga dus op onderzoek uit. Strelingen hoeven niet alleen met je vingers plaats te vinden, maar kunnen ook met tong, lippen en andere lichaamsdelen uitgevoerd worden. 
5. Een vluggertje
Waarom zou je al je kleren telkens uit doen. Als je zin hebt en zij ook, doe het dan gewoon. Vergeet gewoon alle andere stappen en ga gelijk voor een korte en hevige vrij partij. 

Reacties

 • Placeholder

  Erectiepillen.nl

  Monday 23 / 12 / 2013 @ 14:16

  Hiervoor zijn speciale creme's op de markt. Tevens kan een interval ook werken. Ga dus niet lang achter elkaar door. Maar wissel een penetratie af met massage of iets dergelijks.

 • Placeholder

  Roel

  Monday 23 / 12 / 2013 @ 00:23

  Ok maar wat moet je doen om snel klaarkomen uit te stellen??

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Erectiepillen.nl 8.8 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh