Discreet verpakt en bezorgd
100% Natuurlijke Producten
8.4 tm-wwk

Erectiepillen Introductie en Uitleg Video

Erectiepillen, een natuurlijke oplossing voor uw erectieprobleem

Een erectiepil kan soms uitkomst bieden als uw liefdesleven wordt verstoord doordat u geen erectie krijgt of deze niet hard genoeg is. Meer mannen dan u misschien denkt hebben soms last van een erectieprobleem. Dit kan tijdelijk zijn en een onschuldige oorzaak hebben, maar soms is het probleem hardnekkiger en dan is het zaak om er wat aan te doen. Erectiepillen kunnen in zo’n geval de juiste oplossing zijn. U moet zich wel realiseren dat een erectiepil niet altijd uitkomst biedt, en dat ze niet voor iedereen geschikt zijn. Maar veel mannen die kampen met een erectiestoornis hebben er baat bij. Op Erectiepillen.nl kunt u anoniem en zonder recept van een arts een bestelling plaatsen.

Wat doet een erectiepil?

Erectiepillen doen in de basis allemaal hetzelfde. Ze verwijden de bloedvaten waardoor er makkelijker bloed naar de penis kan stromen. Het bloed kan ook minder gemakkelijk weer terugstromen, hierdoor kunt u de erectie makkelijker vasthouden. Er zijn verschillende erectiepillen, sommige werken na een half uur en houden hun werking voor enkele uren. Maar u kunt ook erectiepillen kopen die tot wel 24 uur werkzaam zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u spontaan en ongewenst een erectie krijgt. De penis wordt alleen stijf bij directe stimulatie en dus niet zomaar spontaan op een moment dat u dit niet wilt.

Wat zijn erectiepillen?

Natuurlijke erectiepillen zijn een alternatief voor traditionele medicijnen op doktersrecept. Erectie pillen kunnen een positieve invloed hebben bij erectieproblemen of een ongezonde levenswijze.  Een natuurlijke erectiepil bevat plantaardige ingrediënten die samenwerken om de bloedsomloop naar de penis te verhogen, de erectie ondersteunen en de seksuele stimulatie te versterken. Van deze natuurlijke supplementen is ook bekend dat ze andere natuurlijke processen ondersteunen, zoals de productie van geslachtshormonen en de regulering van stresshormonen. Ze kunnen mannen helpen een langdurige erectie te krijgen, terwijl ze de risico's van voorgeschreven medicijnen tot een minimum beperken. Alle natuurlijke erectiepillen moeten worden ingenomen volgens de gebruiksaanwijzing op product, omdat sommige natuurlijke stoffen in een te grote dosis de doorbloeding in ongewenste mate stimuleren. Producten als LibiForMe, Vontrix, King Active en Pure Power worden over het algemeen als zeer effectieve capsules ervaart.

Erectiepillen op natuurlijke basis

Op Erectiepillen.nl kunt u uitsluitend natuurlijke erectie stimulerende pillen kopen die natuurlijke werkzame stoffen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Maca Dry extract en Guarana extract. Bij alle erectiepillen die u bij ons online kunt bestellen vindt u op de productpagina een overzicht van de ingrediënten. Zo weet u altijd wat u inneemt. Als u voor een bepaalde aandoening al medicatie gebruikt raden wij u aan om met uw huisarts te overleggen of u een erectiepil veilig kunt gebruiken.  

Wanneer neemt u een erectiepil in?

Een erectiepil neemt u in op het moment dat u graag seks wilt met uw partner. Houd er rekening mee dat de meeste erectiepillen na 30 tot 60 minuten beginnen te werken. U kunt de pil rustig wat ruimer van tevoren innemen, omdat deze zijn werking enkele uren behoudt. U hoeft het moment dat u seks wilt hebben dus niet heel precies te timen. Zo kan het vrijen toch nog redelijk spontaan gebeuren. Als u iets inneemt om de erectie te stimuleren, controleer dan goed de werking, zodat u weet wanneer en hoe lang u resultaat kunt verwachten. Sommige mannen kopen verschillende soorten erectiepillen om in verschillende situaties te gebruiken, het is dan natuurlijk zaak dat u de juiste pil op het juiste moment inneemt.

Welke erectiepillen vindt u bij Erectiepillen.nl?

U vindt op Erectiepillen.nl een ruim aanbod aan middelen om de erectie bij de man te stimuleren. Daarnaast hebben we ook voor de dames natuurlijke middelen om het libido te verhogen. U kunt bij ons erectiepillen kopen van onder andere de volgende merken:

  • LibiForMe: Een krachtig erectiemiddel dat u kunt gebruiken als u meerdere keren kort op elkaar een erectie en hoogtepunt wilt beleven
  • King Active is een erectiepil die u per 2 stuks kunt bestellen. Handig als u een erectiepil eens wilt uitproberen
  • Vontrix is een erectiepil die snel werkt dankzij een unieke samenstelling van kruiden

Daarnaast hebben we uiteraard nog andere merken. U kunt in het menu op deze website direct zien welke erectiepillen u online kunt kopen. Bij alle pillen staat vermeld hoe ze werken en kunt u de samenstelling ervan bekijken.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van erectiepillen?

Voor gezonde mannen is er geen verhoogd risico bij het gebruik van erectiepillen. Er zijn wel bijwerkingen die kunnen optreden, maar die zijn doorgaans onschuldig. Bijwerkingen die het vaakst worden vermeld zijn:

  •         Blozen
  •         Hoofdpijn
  •         Verstopte neus
  •         Hartkloppingen (in uitzonderlijke gevallen)

U kunt overlast van bijwerkingen voorkomen door niet vaker dan 2 tot 3 keer per week een erectiepil te gebruiken en bij voorkeur niet vaker dan eens per 24 uur. Erectiepillen bevorderen de potentie op basis van kruiden.

Wanneer moet ik oppassen met erectiepillen?

Erectiepillen gaan slecht samen met alcohol en verdovende middelen. Deze combinatie kan zelfs gevaarlijk zijn. Heeft u (veel) alcohol gedronken of drugs gebruikt, neem dan geen erectiepil in tot de effecten daarvan zijn uitgewerkt. Ook als u onderliggende klachten heeft moet u voorzichtig zijn met het gebruik van erectie stimulerende middelen. Hartaandoeningen, longaandoeningen, bloeddrukproblemen en bepaalde vormen van kanker kunnen een risico vormen. Ook als u bij eerder gebruik last kreeg van ernstige hartkloppingen of hartritmestoornissen is het verstandig om het gebruik te staken en met uw arts te overleggen. Soms kan het verschil maken om een ander erectiemiddel te gebruiken met een lagere of andere samenstelling van werkzame stoffen.

Erectieproblemen komen vaker voor dan u denkt

Veel mannen denken dat zij de enige zijn die ‘hem niet omhoog krijgt’. Maar niets is minder waar. Erectieproblemen komen best vaak voor. Gelukkig zijn ze in veel gevallen van voorbijgaande aard. Stress, vermoeidheid, een ongezonde levenswijze of het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen invloed hebben. Als u bijvoorbeeld slaapmiddelen of antidepressiva gebruikt kan dit van invloed zijn op het krijgen en kunnen langdurig vasthouden van een erectie. Als het gebruik van dergelijke medicatie kan worden gestaakt, of als u minder last van stress of vermoeidheid heeft is de kans aanwezig dat de erectiestoornis vanzelf overgaat. Het verwijderen van de prostaat kan eveneens van invloed zijn. Dan kan een erectiepil in bepaalde gevallen uitkomst bieden.

Ook vrouwen kunnen problemen hebben met het libido

Ook bij vrouwen kan de lust om te vrijen soms ver te zoeken zijn. Als u als vrouw niet genoeg opgewonden raakt maar dit wel graag zou willen zodat u weer als vanouds van seks kunt genieten, dan kunt u eveneens terecht op Erectiepillen.nl. U vindt in ons assortiment onder andere de volgende merken libido verhogers op natuurlijke basis:

Deze kunt u discreet en gemakkelijk online bestellen. Net zoals bij de erectiepillen voor mannen geldt uiteraard ook voor de middelen voor de dames dat het belangrijk is om de bijsluiter vooraf te lezen en als er vervelende bijwerkingen optreden het gebruik te staken of in ieder geval met de huisarts te overleggen.

Online erectiepillen kopen

Online erectiepillen kopen heeft een aantal belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is de discretie. U kunt uw bestelling anoniem doen, wij zorgen ervoor dat onze websitenaam niet op een betalingsoverzicht verschijnt. U kunt bestellen wanneer u wilt, ook buiten kantooruren en in het weekend. Uw bestelling wordt verstuurd in een neutrale verpakking. Bestel op werkdagen vóór 23.45 uur en wij versturen de erectiepillen nog dezelfde dag, mits op voorraad. Het grote voordeel hierbij is dat u de pillen vaak de volgende dag thuis ontvangt. Uiteraard discreet verzonden. 

Erectiepillen winkel

Discreet en betrouwbaar is waar wij voor staan. Dit wordt naar ons idee mooi weerspiegeld in een prachtig review cijfer op webwinkelkeur waar honderden klanten hun ervaring hebben gedeeld. Al deze mensen gingen u voor bij het bestellen van onze erectiemiddelen. Wie kiest voor een beter seksleven kiest voor de erectiepillen aanbiedingen in onze winkel. Supplementen zoals King Active capsules bijvoorbeeld. Wacht niet langer en stimuleer uw erectie vandaag nog!

Heeft u vragen?

Wilt u advies voordat u erectiepillen gaat kopen of twijfelt u tussen populaire merken of over de te kiezen variant van een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen met telefoonnummer 085 – 06 03 763 of mailen naar [email protected]. U kunt ons al uw vragen zonder schroom voorleggen dan kijken we samen naar het verbeteren van uw seksleven en welke pillen hierbij passen. Als ervaren verkoper van erectiemiddelen kunnen wij u in veel gevallen goed advies geven. In sommige gevallen werken erectiepillen echter niet. U kunt dan het beste een afspraak maken bij de huisarts of uw behandelend specialist. Mannen krijgen in sommige gevallen andere geneesmiddelen aanbevolen om seksueel beter te presteren. Bedenk u daarbij dat u een medicus spreekt die zeker niet vreemd op zal kijken van uw vraag of probleem en ook alles zal doen om u te helpen en goed te adviseren.